عدم دسترسی به ارز داخل تراست ولت در حالت only view

سلام. دوستی دارم که چندسال پیش حدود 400میل پول داده کسی و طرف براش ارز BNB خریده. این مبلغ در تراست والت در حالت Only View قابل مشاهده هست که خب مشخصا در این حالت نمیشه هیچ کاریش کرد. من، هم به پشتیبانی تراست ایمیل زدم و هم تو نت سرچ زدم و راه هایی که برای خارج کردن از حالت view رو آموزش دادن رفتم ولی متاسفانه موفق نشدم. طرفی هم که براش این کار رو کرده ادعا می کنه این ارز در صرافی بایننس قفل شده و به دلیل تحریم دیگه نمیشه پسش گرفت. که تاجایی که میدونم جور درنمیاد چون ارز داخل والت قابل مشاهده هست.
کسی تجربه و راهکاری برای این مورد نداره؟

من تو صرافی کوکوین ارز داشتم حدود ۵۰ میلیون که اصلا بهش سر نمی زدم تا موقعی که فهمیدم ارزهای ایرانی ها در این سرافی مسدود شده، یک آی دی کارت امارات خریدم و با این آی دی کارت وارد صرافی شدم و ارزهام رو خارج کردم اگر طرف ادعا می کنه ارزها مسدود شده، شاید بشه از این طریق مشکل را حل کنید، البته احتمال پنجاه پنجاه هست که جواب بده خیلی ها آی دی کارتشون جواب نداده بنده شانس خوبی داشتم که جواب داد

1 لایک

مگه میشه ارز داخل کیف پول باشه ولی طرف بگه تو صرافی بایننس بلوکه شده؟ یعنی کیف پول به صرافی وصل شده و داره از اونجا نمایش میده؟

بله برای من تو کیف پول بود ولی مسدود بود ولی با این روش خارج کردم

1 لایک