سلام .دوستان یه چیزی میگم بدتون نیاد .من خودم اصلا چیزی از تحلیل و تکنیکال بلد نیستم همینجوری میخرم و میفروشم .اما شما تا حالا هر چی تحلیل کردین برعکس از اب در اومده .خیلیا بخاطر اشتباهات شما همه ی پولشونو باختن .پس فکر کنم ساکت بمونید بهتره اینجوری کسی به فنا نمیره .تحلیل و تکنیکالتونم برا خودتون استفاده کنید بهتره
ایول اون چیزی که مد نظرم بود گفتی بزارید سرمایه گذاری هرچجوری دوست داریم بکنیم ممنون از تحلیلگرا برا خودتون تحلیل کنین استفاده کنین پرسود هم باشین بزارین ما ضرر و سودمون پای خودمون باشه میدونم برا کمک این کارو میکنین ولی این بازار به تحلیل نیست یکی توئیت میزنه برعکس میشه تکنیکال بفهم خواهشن
عزیزم کسی که صب تا شب جلو چارت نشسته که تایم فریم ساعتی چهار ساعته ۲۴ ساعته یک هفته و ماهانه در بیاره و هزار تا پارامتر دیگه مثل فاندا و سانتی رو بهش ریط بده، و با هزار تا کندل مشابه دیگه مقایسه کنه و در نهایت پیش بینیشو از اینده بگه مرض نداره که دروغ بگه، تحلیل گر فقط پیش بینی میکنه ممکنه درست و یا غلط باشه، ولی الان اکثرا هر دوشو میگن، برا مثال الان که روند بازار مشخص نیس، تحلیل من اینجوریه اگه کف ۳۲۴۰۰ از دست بره بازار به شدت ریزشی خواهد بود ولی قبلش یه صعود تا محدوده ۴۴۰۰۰ داره، این یعنی هرکی خاس نقد بشه، و بعد سقوط ازاد تا ۱۷۰۰۰، ولی اگه همین کف از دست نره فعلا باژار رنجه و صعود تا محدوده ۴۶۰۰۰ هزار، خالا شما مختاری به تصمیمی گیری
سلام در واقع تجزیه تحلیل موثق و درست دارید ارایه کشکی خیر
راست میگی دادش هر چی تحلیل میکنه کوس شیر است منم خو م هیچی بلد نیستم یه چیزی بگم سواد هم ندارم
ما مثل تو پولمونو پیدا نکردیم زحمتشو کشیدیم
نه اینا عقده تحلیل و حرف زدن و اظهار نظر دارن . کلا بدبخت کردن همدیگه تو ذات ما ایرانیاست
اول اینکه همه ی تحلیلا اشتباه نبوده دوم اینکه خیلیا مثل من و شما بلد نیستن همینجوری میان یه تحلیل آبکی میذارن ما که نمیشناسیم فکر میکنیم واقعا طرف بلدهیا داره یه تحلیل درست میده.پس نباید فکر کنیم همه تحلیلا اشتباهه
علی بی عاری با حرفت موافقم
خب ساکت بمونیم که سود نمیکنی. هر چی گفتیم برعکسش عمل کن تا سود کنی.
کاملا موافق هستم دوست عزیز
دقیقا چیزی که منم گفتم تو کامنتم