حباب دلار و طلا برای پر کردن خزانه بوده است و به نظر می رسد به زودی این حباب بترکد، و پیامد آن تتر با مقایسه پول ایران ریزش داشته باشد، احتمال می دهم تا ۷۴ هزار تومان ریزش داشته باشد، این یک نظریه کاملا شخصی است، نه سیگنال خرید و فروش
به عدد روانی 100 نزدیکیم این احتمال وجود داره دولت رو عدد 100 حساب باز کرده باشه و این رو معادل دلار ثابت نگه داره هر دلار 1 میلیون ریال !!! یا هر سنت 1000 تومن!!! دیر یا زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد!!!
در این صورت با توجه به قضیه حذف کردن صفر ،میتونه تا 6 صفر کم کنه که اخیرا رییس قبل بانک مرکزی گفته بود!!!و این جور برابری ریال و دلار شکل بگیره!!!
اگر بخواهد چنین قضیه ای که عنوان کردید به حقیقت بپیوندد در اواخر سال یا اوایل سال آینده انجام می شود، احتمال اینکه یک ریزش موقت دلار در ایران به وقوع بپیوندد زیاد است، اگر چنین باشد می توان از این ریزش و رشد دوباره نوسان گرفت، در حد نظریه شخصی است، نظرات شما و دیگر دوستان هم قابل احترام است. فعلا که درگیر این سیلاب شده ایم و مجبوریم با موج های این سیلاب پیش برویم ، خدا بخیر کند
کلا بازار ایران فصلیه
ترکیدن حباب تو ایران با این تورم سناریو اشتباهیه فقط در صورتی این اتفاق میوفته که اتفاق مثبتی توی روابط به وجود بیاد که دور از انتظاره
حالا نزدیک عید با واریز عیدی ها ،افزایش حجم نقدینگی دست مردم تقاضا برای خرید طلا و دلار و سکه بیشترم میشه بعد از عید دوباره شل میکنه
ولی دلار تا اخر عید 88 تا 90 تومن تارگتش خواهد بود و بعد عید روی 82 تومن پیش بینی میشه
شواهد نشان از افت قیمت دلار در ایران دارد حالا تا چند باید منتظر ماند
الان مستقیم از کارت به صرافی ایرانی نمی شود واریزی داشت ، واریزی به صرافی کمی مشکل شده است و این خود مشکوک به نظر می رسد که دولت می خواهد خارج شدن پول از بازار به صرافی ها را مشکل کند ولی نمی تواند به این روند بصورت دایم ادامه بدهد، و این مسئله نشان از افت قیمت موقتی دلار در ایران بود
بانک مرکزی خوب کلاهی سر مردم گذاشت و این هم نتیجه، پیش بینی بنده در مورد دلار به حقیقت پیوست، ولی وضع به این حالت نخواهد ماند و دوباره دلار بالا خواهد رفت حالا کی خدا داند.
اگر با هوش باشیم از تتر می توان نوسان گرفت در این چند روزه نوسانات تتر تا حد تقریبا زیادی بالا و پایین خواهد شد، ممکن است از قیمت ۷۹ تا ۸۰ دوباره تا ۸۵ رکورد بزند، این گفته به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش نیست، بنده آدم ریسک پذیری هستم و اینطور خرید و فروش می کنم، تا به حال هم سود خوبی از تتر گرفته ام
سلام قطعا یکسری مسائل فاکتورهای مهمی هستند برای قیمت سازی اما چارت و تغییرات قیمتی یک مبحث علمی و ریاضی هست یعنی مولفه های اقتصادی یک کشور و تصمیمات کلان گامهای قیمتی رو می سازه رو چارت و گامهای قیمتی خودشون تابعی از قوانین ریاضی و کاملا علمی هستند یعنی اینطور نیست که شانسی باشه و قابل پیش بینی هست. بطور مثال بیت کوین که الان انقدر بالا رفته ریشش بر می گرده به چند سال قبل یعنی محاسبات رو از چند سال قبل شروع کنی قیمتهای امروز رو میده. متاسفانه خودم این مسئله رو خیلی دیر درک کردم و تونستم مسلط بشم. دلار هم همینه بطور مثال برگشت روی 82500 رو محاسبه کرده بودم که البته قابل اثبات هست چون تو تلگرام برای یکی دوستان فرستاده بودم.
قطعا نظر شما هم قابل احترام است و بسیار متین و حساب شده بنده صحبتم فقط در مورد دلار در ایران بود که در طی سال های متمادی ثابت شده است که دولت به راحتی با این دوز و کلک ها دست در جیب ملت بی نوا می کند، و این جای خیلی تاسف برای یک کشور دارد که روز به روز ارزش پول ملی پایین می آید و دود آن در چشم ملت خصوصا قشر ضعیف جامعه می رود و روز به روز سفره آن ها کوچک می شود، با توجه به این مسائل و سنتی شدن آن به راحتی می توان حدث زد که در کشور ما چگونه دلار نوسان پیدا می کند و بنده هم یقین دارم که امثال دلار روی ۸۵ بسته خواهد شد. راضی نیستم به سخت شدن وضع و اوضاع برای ملت و هموطنانم ولی باید به روز باشی تا بتوانی گلیم خود را از آب بیرون بکشی، خدا لعنت کند باعث و بانی این جریانات را، ارادتمند و کوچک شما
دلار موقت صعود نه چندانی خواهد کرد، و به احتمال زیاد تا مرز ۷۱ هزار تومان ریزش خواهد کرد، این نظر شخصی را به عنوان سیگنال خرید و فروش تلقی نکنید، اختیار با خودتان، پر سود باشید