پارسال من دوج خریدم رو قیمت تقریبا 10سنت خریدم یکی از آشناهام گفت بفروشش دوج دیگه کارش تمومه هرچی از پولت مونده بکش بیرون تا بدبخت نشدی منم بخاطر بی تجربگی کل دوجهامو با ضرر سنگین فروختم اگه فقط فقط ۴۰ روز دوام میاوردم الان زندگیم ۱۸۰درجه تغییر میکرد فقط خواستم اینو بدونین بخاطر حرف یه سری آدم بی تجربه تر از خودتون کاری نکنین که مثل من پشیمون بشین الان ۸ماهه دوباره دوج خریدم همین چن وقت پیشم رو ۱۴ سنت۱۳سنت بازم اضافه کردم تا وقتی بالام نره نمیفروشم دوستان بخدا قسم افرادی میان اینجا میگن آی بدبخت شدیم آی لعنت بر ایلان آی لعنت بر نمیدونم کی …باور کنین این افراد تجربه ندارن به حرفشون گوش ندین ایشالاه همه پرسود باشیم .
خوب شاید تا الان نگه میداشتی بازم شده ۱۰سنت
داداش اگه نگه میداشتم تو ۷۳ سنت خالی میکردم حتی اگه نگه داشته بودم تا حالا بازم تو سود بودم نه اینکه با ضرر سنگین خروج کنم در کل حرفم اینه به حرف افرادی که میگن دوج نابوده کریپتو نابوده گوش ندین
ای کاش من به حرف افرادی که هی میگفتن پایین میاد گوش کرده بودم ولان فروخته بودم الان یه سری میگن بفروش میاد رو ۸سنت شاید حرف اونا درست باشه
شما وقتی میگذره و اتفاقا میافته تازه متوجه میشی کاشکی میفروختم روی قیمت بالا اکر نه در لحظه هیچ کسی نمیدونه نگه داره بهتره یا بفروشه. شما همیشه پله ای خرید کنید تو ریزش ها همیشه پولی که لازم ندارید بیارید و از همه مهم تر وقتی توی سود هستید اصل سرمایه خارج کنید و سیو سود کنید اکر هدفمند جلو برید و صبور باشید ضرر نمیکنید
برادر اصل مطلبو نگرفتی کاری با سود زیانم ندارم رو حرفم با اون دسته افراد ناامید تازه وارده که هی مینالن بدبخت شدیم