ایلان ماسک؛ جادوگر ارزهای دیجیتال
واقعاً چرا ایلان ماسک اینقدر علاقه داره که بازار ارزهای دیجیتال رو به هم بریزه؟
این بار با تغییر اسم کاربری به کِکیوس ماکسیموس و گذاشتن عکس پپه تو پروفایلش، کاری کرد که همه شوکه شدن. ولی این اولین بار نیست که همچین حرکتی ازش میبینیم!
اینجارو ببینین:
بله درست دارید میبینین این پروفایل توییتر ایلان ماسکه…
یادتونه قبلاً با یه توییت ساده درباره دوجکوین، قیمتش رو تا کجا برد بالا؟ اون موقع کلی آدم از این فرصت استفاده کردن و سود کردن، اما خب خیلیها هم دیر وارد شدن و ضرر دادن.
یا مثلاً وقتی تسلا اعلام کرد بیتکوین قبول میکنه، چی شد؟ قیمتها منفجر شد! ولی بعدش که اعلام کرد دیگه بیتکوین قبول نمیکنن، بازار سقوط کرد.
داستان کِکیوس اما یه جورایی متفاوتتره. این بار ایلان ماسک بدون حتی یه کلمه حرف زدن دربارهی این ارز، فقط با تغییر اسم کاربری و عکس پروفایلش، باعث شد که بازار بهش واکنش نشون بده. این حرکت، یه سیگنال غیرمستقیم بود که معاملهگرا سریعاً دریافتش کردن.
حالا یه چیزی بهتون بگم مختون سوت بکشه یه معاملهگر ناشناس که حدود دو هفته پیش ۱,۹۶۴ دلار کِکیوس خریده بود، با این رشد عجیب، حدس بزنین چقدر شد سرمایش…
سرمایش به ۱.۵۳۵ میلیون دلار رسید. این یعنی یه سود باورنکردنی توی کمتر از ۱۵ روز! حجم معاملات ۲۴ ساعتهی این ارز به ۳۵ میلیون دلار رسید و ارزش بازارش از ۸۸ میلیون دلار هم فراتر رفت.
حالا اینجا سؤال پیش میاد که اصلاً چرا ماسک این کارها رو میکنه؟ خیلیها معتقدن که این کارها یه بازی بازاریابیه و ماسک ازش برای جلب توجه بیشتر به خودش یا پروژههاش استفاده میکنه. بعضیها هم فکر میکنن ماسک واقعاً عاشق میمکوینهاست و از این حرکات خوشش میاد.
اما چیزی که نباید فراموش کنیم، اینه که این نوع حرکتها فقط برای عدهای از معاملهگرای حرفهای سودآوره. خیلی از افراد تازهکار ممکنه تو این بازیها گول بخورن و درست زمانی وارد بشن که قیمت به اوج رسیده و بعد با یه سقوط ناگهانی، سرمایهشون رو از دست بدن.
داستانهای قبلی مثل دوجکوین و بیتکوین بهمون نشون دادن که هر حرکتی از طرف ماسک، میتونه دو سر داشته باشه: یه سرش سودهای باورنکردنی و سر دیگهاش ریسکهای بزرگ. کِکیوس هم از این قاعده مستثنی نیست.
پس اگه میخواید وارد این بازیها بشید، باید حواستون رو جمع کنید و بدونید که این فرصتها کوتاهمدت هستن.