Pi نحوه فروش در صرافی و قیمت

pi نحوه فروش در صرافی و قیمت

چگونه pi رو بفروشیم ؟؟

میخواستم kyc اکانتم بدم جایی برام ردیف کنن ولی گفتن که اول باید تو قسمت پروفایل برنامه pi network اسم و فامیل خودت اونجا باشه من چند سال پیش که اومدم تو برنامه یه نیک نیم و اسم مخفف گذاشتم الانم نمیشه عوضش کنم هیچ گزینه ای نداره ایمیلم زدم به تیم Pi portal فقط ربات جواب میداد کسی راهی براش داره که اسم و فامیلم رو درست کنم تو بخش پروفایل؟ اینجوری که فهمیدم فقط اینجوری میشه رفت برای ردیف کردن kyc اکانت
ارز پای نتورک در هیچ صرافی لیست نشده و اجازه خرید و فروش ندارد. و طبق اخباری که در شبکه های معتبر پای نتورک اعلام شده است احتمالا در اوایل سال میلادی 2025 امکان خرید و فروش پای نتورک فراهم شود. البته لازم به ذکر است این خبر کاملا صد درصدی نیست. اگر ارز پای نتورک در تاریخ گفته شده لیست شود می توان ارز پای نتورک را در صرافی های داخلی یا خارجی خرید و فروش کرد.

عزیز سوال من این دادا اول باید تو قسمت پروفایل برنامه pi network اسم و فامیل خودت اونجا باشه من چند سال پیش که اومدم تو برنامه یه نیک نیم و اسم مخفف گذاشتم الانم نمیشه عوضش کنم هیچ گزینه ای نداره ایمیلم زدم به تیم Pi portal فقط ربات جواب میداد کسی راهی براش داره