تصمیم به هولد و نگرش بلندمدت

واای،من خریدم رو ۳۵ فورا ریخت،روی ۳۱ فروختم که بدبختر نشم ،یهو رفت بالا،قسم میخورم سازمان جهانی ای پی منو داده که ضد من عمل بشه،هرکی باور نمیکنه بیاد تا بهش ثابت کنم

واقعا اگه راست میگی پس حقت که ضرر کنی

اخه مرد حسابی یه ارز ۴۵ درصد سود داده رفتی خریدیش چکاریه نهایتش چقدر میخاد بهت سود بده اخه یکم فکر کنید قبل خرید سرمایتون رو چرا بر باد میدید

اشتباهی که خیلی‌ها انجام میدن را نکن تو سود نخر وتو ضرر بفروش. دیر نشده.. بخر صبر کن سود میده. قول میدم برج2 از خاک بلند میکنه.

شیبا به درد نمیخوره عزیزم شما برو شانستو روی یه ارز دیگه امتحان کن برو دوج بخر

فقط یه نابلد اینکارو میکنه، مگه تو +۵٠٪ کسی خرید میزنه؟

خاک تو سرت،یکم مطالعه کن اح مق

سازمان جهانی ای پی تو رو داده؟ :joy::joy::joy::ok_hand::ok_hand::+1::+1:

خو مجبوری رو قله خرید میکنی ؟!:confused:

هیچکس نمیتونه تو کف بخره تو اوج بفروشه اینو بفهمی کافیه

خوب چرا میفروشی که ضرر کنی عجله نکن خوب بزار بمونه میزاشتی یه روز بمونه حداقلش بالای نود درصد این ضررهای ما ایرانیا واسه خاطر عجول بودنمونه

شما آدم عجولی هستی اینجا چکار میکنی.

تو برو بلیت ورزشگاه فعلن خرید فروش کن زوده برات

یکی از دوستان گفتن این پامپ کوچکی فقط بخرید نفروشی تاعید یک صفر بندازه 10میلیون یک صفر بهش اضافه کن 100میلیون ناراحت 20میلیونی صبر صبر صبر نفروش

داداش ریختی تو بازارمون رفت تازه میخوای ثابت هم کنی بهمون :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::disappointed_face:

من همش اینطوریم . خیلی بده کم صبری

چرا موقعی که کف قیمت هس و منفی خورده خرید نمیکنید میاین تو پامپ خرید میکنید.شماها چرا برعکس عمل میکنید

دوست عزیز آی پی شما داده نشده.شما علم تحلیل رو نداری و از روانشناسی بازار هم چیزی نمیدونی.بنابراین جایی که نمیدونی خوبه یا بد ورود میکنی و نتیجش هم میشه ضرر.
این نصیحت رو از یه قدیمی بازار بپذیرید که همانطور که واسه رانندگی اول باید آموزش ببینید و گواهینامه بگیرید واسه بازارهای مالی هم باید آموزش ببینید و وقتی کمی حرفه ای شدیدو تونستید به خودتون یه کارنامه با نمره قابل قبول بدید اونوقت واسه چند ماه با پول کم وارد بشید و اگه موفق بودید اونموقع پول بیشتری رو تزریق کنید.
این تجربه خودم هست که چند سال پیش، ماه های اول ورود به این بازار چون علمش رو نداشتم نزدیک ۱۵۰۰ دلار ضرر کردم .
خواستم با هموطنام این مورد رو درمیان بزارم که پول بی زبون که با سختی و به زحمت به دست آورده اند رو الکی به حساب خارجیا نفرستن و به خودشون و خانوادشون آسیب برسونن.