با سلام
.
امروز یه تحقیق و بررسی کوچیک کردم و به نتیجه ی جالبی رسیدم که خواستم با شما هم در میون بزارم
.
تعداد کل سکه های بیبی ۴۲۰ کواد هستش که تا الان حدود ۱۸۰ کواد سوخته و حدود ۲۴۰ کواد در گردش وجود داره
.
نکته ی جالبی که میخوام بهتون بگم و بهش اشاره کنم اینه که حدود ۲۳۸ کواد از این ۲۴۰ کواد سکه ی در گردش، در یک کیف پول قرار داره که متعلق به تیم بیبی هستش
.
پس نتیجه میگیریم حدود ۱.۲۳ درصد از کل سکه های بیبی در دست مردم هستش
که البته ۱.۰۲ درصد از ۱.۲۳ درصد یعنی حدود چهار کواد در یک کیف پول قرار داره که مطمئنن پشت پرده ی اون برمیگرده به تیم بیبی دوج
.
با یه ضرب تقسیم ساده میتونیم بفهمیم که ۹۹.۷۹ درصد از این ارز در دست تیم هستش
.
حالا نتیجه ی این حرفای من چیه؟
.
دو تا نتیجه میگیریم…
یکییش اینکه تنها ۰.۲۱ درصد یعنی حدود یک کواد از کل سکه های عرضه شده در دست مردم هست
و نتیجه ی دوم هم که مستقیما مربوط به اولی هست اینه که
اگه تیم بیبی دوج مانند تیم شیبا یکم از سود خودش بگذره و سرعت و مقدار توکن سوزی رو افزایش بده، و حداقل بتونه ۹۸ درصد از توکن هایی که در دستشون هست رو بسوزنه و از اون طرف مارکت کپ بیبی تقریباً برابر با مارک کپ شیبا بشه قیمت بیبی میشه یک ریال…
البته مطمئنن این اتفاق خواهد افتاد و تیم بیبی بالای نود درصد از توکن هاشو خواهد سوزاند ولی آنچه که بیشتر درک میشه از سیاست تیم، اینه که قطعا فقط کسایی که صبر داشتن به سود خیلی خوب میرسن دقیقا مثل شیبا
.
پس خواهشا حداقل تا المپیک پاریس صبر کنین
مطمئن باشید تا اون موقع یکی از میلیونر های جهان خواهید بود البته مثل توکن سوزی نود چند درصدی بیبی, بیشتر از نود درصد افراد حاضر در اینجا تا اون تاریخ از این ارز خارج شده اند
.
قطعا اونایی برنده میشن که صبر کنن…
.
همه ی این حرفارو به خطر سمپاشا و کسایی که نگران زیاد بودن سکه ی بیبی هستن، گفتم
.
دیگه با خیال راحت، هولد کنید و از مسیر لذت ببرید😃
.
همیشه پرسود باشید…