پامپ 2000 درصدی میم کوین جدید ایلان ماسک ککیوس ماکسیموس

خب خب یادتونه دیروز گفتم ایلان ماسک یک میم کوین جدید تبلیغ کرده

موافقین بریم سراغ چارتش؟

اینم از چارت

از زمانی که ایلان ماسک شروع کرده به پروموتش عملا این چارت پامپش شروع شده

تا الان حدود 2400 درصد رشد کرده

یک سوال بنظرتون …

بازم رشد میکنه؟؟؟ … نظرتون رو بگین به یک جمع بندی برسیم.

بخریم … نخریم … چیکار کنیم؟

5 لایک‌کرده

ایلان ماسک عجب کاری کرده، ولی به نظرم الان دیگه وقت خروجه، نه ورود. بیشتر شبیه قمار می‌مونه الان خریدش. :thinking:

2 لایک‌کرده

جالبه … حالا اینو بهت بگم از صبح دقیقا که چارتش رو گذاشتم قیمتش 0.29$ بود

الان قیمتش به 0.34$‌ رسیده و همینطوری داره میره بالا.

1 لایک

گولم نزن میرم میخرما :joy:

1 لایک

من خودم همونجا که تحلیلو گذاشتم خریدم … الان یه چیزی حوالی ۳۰ درصد توی سودم … رسید به 0.39$

1 لایک

چند تا kekهست نمیدونم منظور ایلان م…کدومشه میشه راهنمایی کنید

1 لایک

حواست باشه که این ارز الان توی فضای DEX روی 3 تا بستر eth / sol / sui اومده بالا ولی داخل یک سری از صرافی‌ها هم لیست شده.

دقت کن که روی دکس ریسک بالاتری داره …

1 لایک

شما چجوری میخرید وقتی ارزی صرافی ایرانی نیست؟

2 لایک‌کرده

سلام ممکنه باز هم رشد کنه اما تجربه نشون داده خود ایلان ماسک اهل خالی کردن در اوج هست. قبلا همیم برنامه را با دوج کوین داشت و قرار بود در یک برنامه تلویزیونی شرکت کنه قبلاش دوج کوین شروعبه رشد کرد و در زمان پخش برنامه دوج شروع به منفی شدن کرد. ماسک شارلتان باز های مالیه. عبارت rug pull را شنیدی؟ یعنی یهو فرش را از زیر پای طرف بکشن .

1 لایک

واقعا زیبا گفتی … حدس بزن دیشب چی شد:

دیشب همین ارزی که ایلان پروموتش کرده بود یک ریزش ۷۵ درصدی داشته.

بله درست خوندید … ۷۵ درصد ریزش کرد و به قول این دوستمون راگ پول خالص بود.

واویلا … اینجاست که واقعا ضرورت حد ضرر گذاشتن مشخص میشه.

من که دیشب حد ضررم رو توی صرافی ست کرده بودم و خداروشکر حد ضرر رو تاچ کرد

چارتشو ببینین… حالا این یک نکته خیلی مهم داره که بهتون توی یک تاپیک دیگه میگم.

3 لایک‌کرده

صرافی خارجی و کیف پول ها.

1 لایک

و بار دیگر ایلان ماسک … :joy:

1 لایک

شما از کدوم صرافی میخرید

الان دسگه کم کم وقت اصلاحه و شاید هم نزول بعد از معرفی و پامپ اولیه… بعد از این اصلاح دوباره نه بصورت پامپ و خوب باز به این قیمت دوباره برمیگرده . میشه تالان فروخت و بعد از اصلاح خرید کرد، ممکنه کمی ازین بالاتر هم بره و بعدش اصلاح و احتمال بسیار بالا برگشت به قیمت اولیه و دوباره شروع به رشد.
یه مثال خیلی جالب و ساده ، ارز یا توکن جدید دقیقا میتونه مثل یه رفیق جدید باشه که وارد یه مجلس یا جمع میشه با یه تیپ برند شده، البته توی این جمع چند نفری رو میشناسه خسلی ها رو نه لحظه ورود همه چشمها به سمتش و همزمان همه نگاه میکنن ببین با کی بیشتر آشناس تا یه شمه از رفتارشو تحلیل کنن که ار کدوم تیپ افراده و آیا بدرد معاشرت میخوره؟
بعد ورود شما میتونید به عنوان یه رفیق صمیمی برخورد کنید و نگهش دارید به صحبت ، بعد میره سراغ معرفی و خوش و بش با دیگران حالا دیگه اوصاع به حالت عادی برمیگرده و با شروع رقص یکی از بچه های قدیم ، لحظاتی نگاهها ارش برداشته ملیشه و توی جمع گم میشه ، اما کم کم اون تازه وارد داره منگ میچرخه تا ببینه کدوم یکی از قدیمی ها رو میتونه پیدا کنه ، در این اثنا هم یه آدم جا افتاده معروف هم در جمع لحظه میگه بابا این تازه وارد فلانیه بابا مامانش و کارش اینا…و اینجاس که پس ار یه اصلاح ،
حال و روز اون تازه وارد که از نقطه توجه ها خارج شده و تنها زمانی آوودوباره میشه دیدش که در حال صحبت چند دقیقه ای با دیگرانه