شرایط ریپل و دوج بعداز شروع بکار ترامپ

بنظر شما ریپل و دوج بعداز ۶ بهمن که شروع بکار ترامپ و ورودش به کاخ سفید هست چه تغییری خواهند کرد؟

بنظرتون الان اگر یک دهم بیت داشته باشید و همه رو تبدیل به ریپل و دوج کنید خوبه؟

1 لایک

به نظر من دوج افزایش قیمت زیادی رو تجربه میکنه البته این نظر شخصی من هستش…

1 لایک

به عقیده بنده تغییر چندانی نخواهید دید و زیاد روش حساب نکنید البته کمی بهتر میشه اما هدف بالای ۱ دلار اصلاً غیر قابل دستیابی حتی تا پایان ۲۰۲۵

تا زمانی که این ماه تموم نشه نمیشه نظر داد!!! معمولا انتظار وقوع یک اتفاق تاثیر بیشتری نسبت به وقوع اش داره … تا اینجا انتظار تاثیر حضور ترامپ شوک مثبت به بازار داد، ولی اینکه رییس جمهور بشه چی میشود خدا داند…ریپل هم اون ماه کندل خوبی نبست اگ این ماه هم با شادوی بلند باشه اون وقت با احتمال زیادی میشه گف صعودش تموم شده…
به نظرم باید صبر کرد تا این ماه تموم بشه…

1 لایک

سلام
سلام من هم موافقم هستم

با درود و عرض ادب
بازارهای مالی فقط به اطلاعات نیاز دارن ,حالا هر بازاری
فارکس ،طلا،ارزهای دیجیتال ،سهام و …
و این اطلاعات از طریق فاندامنتال و تکنیکال بدست میان ، برای مثال:
الان شما میتونید بفرمایید که هفته ی بعدی آب و هوای کشور در چ وضعیتی هستش ؟
فقط در حالتی میتونید پاسخی نزدیک به واقعیت بدید که از روی تحقیق بر روی سامانه های هواشناسی و همچنین ابزارهای این زمینه به نتیجه ای برسید ،
پس توصیه ی من که از سال ۸۹ از جفت ارزها با متاتریدر ۴ و با بروکر آلپاری ی روسیه کارمو شروع کردم به شما و خانواده تریدرها اینکه اطلاعاتتون رو بروز نگه دارید و تو این زمینه به همه چی شک کنید مگر اینکه خودتون خلافش رو پیدا کنید
تصویر یکی از تحلیل هام رو گذاشتم که سایت قبول نکرد واسه همین از این اعداد استفاده کردم :pensive::pensive::point_down::point_down::writing_hand:
(۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹)
این یکی از تحلیل های شخصی تکنیکال خودم روی فانتوم بود که تنها روی چارت و ابزار فوکوس داشتم و اخبار رو چندان پیگیری نمی‌کردم که باعث لیکوئید شدن x مقدار از سرمایه‌گذاریم شد
این تجربه رو براتون ارسال میکنم تا بدونید بازار خیلی بی رحم و ترسناک تر از چیزی هست که فکر میکنید و حتی براحتی از ی سوتی ی ساده نهایت استفاده رو می‌کنه که تریدر رو مغلوب کنه ،حالا میخواد یه ماه تجربه داشته باشه یا مثه من ۱۴ سال
ی چیزی هست به نام شاخص ترس و طمع که در موردش مطالعه کنید ،خیلی تو معاملات کمکتون می‌کنه:tada::heavy_dollar_sign::money_mouth_face: امیدوارم همیشه موفق باشید
:boom:با تقدیم احترام ،عضو کوچکی از خانواده ی بزرگ معامله گران مجازی:rose::pray:

این مقاله بروز ترین نظریه ای هست در مورد این دوتا ارز و کلا کریپتو:point_down::point_down::point_down::point_down::point_down::point_down::point_down::point_down:

:envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::envelope_with_arrow::e-mail::e-mail::e-mail::e-mail::e-mail::e-mail::inbox_tray::inbox_tray::outbox_tray::outbox_tray:
پیشبینی تغییرات قیمت ارزهای دیجیتال مانند دوجکوین (Dogecoin) و ریپل (XRP) بهدلیل وابستگی به عوامل متعدد و پیچیدۀ بازار، همواره با عدم قطعیت همراه است. با این حال، میتوان برخی سناریوهای محتمل را بر اساس رویدادهای فرضی مطرحشده (ریاست مجدد ترامپ و انتخاب ایلان ماسک به عنوان رئیس امور مالی) بررسی کرد:

۱. تأثیر سیاستهای ترامپ بر بازار ارزهای دیجیتال

• سیاستهای تنظیمگری (Regulation):
    دولت ترامپ در دورۀ قبلی موضعی محتاطانه نسبت به رمزارزها داشت. اگر سیاستهای تنظیمگری سختگیرانهتری اعمال شود (مانند محدودیت معاملات یا افزایش مالیات)، ممکن است قیمت ارزهایی مانند دوجکوین و ریپل کاهش یابد.

• در مقابل، اگر ترامپ از موضعی حامیانهتر (مانند پذیرش گستردهتر رمزارزها یا کاهش موانع قانونی) پیروی کند، ممکن است بازار روند صعودی پیدا کند.
  • رویکرد کلان اقتصادی:
    سیاستهای اقتصادی ترامپ (مانند کاهش نرخ بهره یا تحریک رشد اقتصادی) میتواند بر بازارهای مالی از جمله رمزارزها تأثیر غیرمستقیم بگذارد. بهطور مثال، تضعیف دلار ممکن است تقاضا برای رمزارزها را افزایش دهد.

۲. نقش ایلان ماسک در صورت ورود به حوزۀ مالی

• تأثیر مستقیم بر دوجکوین:
    ایلان ماسک پیشتر با توئیتها و اظهارنظرهای خود نوسانات شدیدی در قیمت دوجکوین ایجاد کرده است. اگر او در جایگاهی رسمی (مثلاً رئیس امور مالی) فعال شود، ممکن است:

• با تبلیغ دوجکوین به عنوان یک “ارز مردمی”، قیمت آن بهطور کوتاهمدت افزایش یابد.
    • هرگونه اظهارنظر منفی یا تغییر جهت ناگهانی او نیز میتواند باعث سقوط قیمت شود.
  • تأثیر بر ریپل (XRP):
    ریپل بیشتر با مؤسسات مالی و سیستمهای پرداخت سنتی مرتبط است. نقش ماسک در این حوزه بستگی به جهتگیری او نسبت به فناوریهای پرداخت دارد. اگر او همکاری با پروژههایی مانند ریپل را در دستور کار قرار دهد، ممکن است قیمت XRP رشد کند.

۳. عوامل کلان مؤثر دیگر

• روند پذیرش جهانی: پذیرش رمزارزها توسط شرکتها یا دولتها (مثلاً استفاده از XRP برای پرداختهای بینالمللی) تأثیر بلندمدتتری نسبت به اخبار سیاسی خواهد داشت.
  • تحولات فنی: بهروزرسانیهای شبکه (مثلاً ارتقای دوجکوین به PoS) یا مسائل حقوقی (مانند پروندۀ ریپل با SEC) نیز تعیینکننده هستند.
  • فضای کلی بازار: اگر بازار رمزارزها وارد فاز گاوی (صعودی) شود، دوجکوین و ریپل نیز احتمالاً از این روند پیروی میکنند.

جمعبندی

• دوجکوین: بیشترین تأثیر را از ایلان ماسک خواهد گرفت و نوسانات کوتاهمدت آن محتمل است. با این حال، ثبات قیمت در بلندمدت نیازمند کاربردهای واقعی این ارز است.
  • ریپل (XRP): بیشتر تحت تأثیر تصمیمات regulatorها (مانند نتیجه پروندۀ SEC) و همکاری با مؤسسات مالی خواهد بود. نقش ماسک در صورت تمرکز بر فناوریهای پرداخت، ممکن است غیرمستقیم باشد.
2 لایک‌کرده