سلام من زیاد پرتوقع نیستم 501میلیاردبیبی دوج هولد کردم به قیمت حدود50میلیون تومان .یکی ازدوستان راهنمایی که اگه 3تا صفرکم کنه دقیقا 50میلیون من چقدرمیشه?ادمین دمتگرم تاییدکن
تا 7سال دیگه سه تا صفر کم نمیکنه دل خودتو خوش نکن
سلام عزیز تو ۵۰ میلیون تومان خریدی هر صفری ک بزنه پولت ۱۰ برابر میشه مثلا با صفر اول یک سفر میاد جلوی ۵۰ میلیونت میشه ۵۰۰ میلیون صفری بعدی میشه ۵ میلیارد سفر سومم میشه ۵۰ میلیارد ینی شدی لرد. اگ هم بی بی ب شیب برسه مثلا بشه یک تومان یا یک ﷼ اون وقت بر حسب ۵۰۱ میلیارد واحد توکن هات مبأدله خاهد شد مثلا بشه یک ریال پولت میشه ۵۰۱ میلیارد ریال ک میشه پولت ۵۰میلیارد تومان اگ بشه یک تومان پولت میشه ۵۰۱میلیارد تومن همین
شما واقعا اشتباه کردی ۵۰ میلیون خریدی
۱الی۲ میلیون سرمایه کافیه بخر و هولد کن اگه بخواد پامپ کنه با توکن میلیاردی که با همین دو میلیون داری کلی گیرت میاد ما بقی پول رو توکن دیگه بخر بنظرم برات بهتره،برا هممون این تصمیم بهتره
میشه ۵۰ میلیارد ناقابل
چرت نگو بی بی ی سال دیگ همین موقعا ۲/۳ انداخته
نگران نباش من ۵۰۰ میلیون تومان خریدم
یا میگیره یا میبازم فقط اگه بگیره دیگه پاشدم
اخ اخ اخ نگو نگو
اخ اخ اخ نگو ضعف کردم
اون میگه ۵۰۰ میلیارد واحد دارم،شما چرا باور میکنی،،ادم خیلی باید نادان باشه که ۵۰ میلیون تومن شت کوین بخره،
حالا که اینجوریه هرکی بیشتر خرید من ۱ میلیارد تومن دادم بیبی خریدم کی ۱ میلیار من میشه ۱ تیلیارد خسته شدیم
خیلی هم خوب کاری کردی.منم 80 ملیون تومن خریدم از بی بی دوج…اصلا جای نگرانی نداره.چون بی بی دوج برنامش فرق میکنه.اینایی هم که داستان سرایی میکنن از سوزششونه..
من نادان نزدیک به 2 تریلیون دارم، شما نخر دانای دانایان
سه تا صفر بذار جلو ۵۰میلیونت.
سرمایه خودشه.به شما هیچ ربطی نداره.بهترین سرمایه گذاری رو کرده به نظرم
دقیقا درمورد شیبا هم همینو میگفتن.انشاالله نادان بودنمو 1سال دیگه به رخ شما میکشم
من خودم ٣٠٠ ميليارد واحد داشتم ولي ٣ ميليون تومن خريدم تقريبا رو ٣٥ ميليون سود فروختم
حالا منتظرم دوباره بياد پايين و اگه خدا بخواد بخرم
اگر ۳ تا صفر کم کنه ارزش کل بازارش میشه ۴۰۰۰ برابر بیت کوین
خوب منم دوازده ملیون خریدم الان هزارو پانصد دلار حتما تو کف خریده الان شده پنجاه ملیون