چرا باید میلیونها تومان برای پکیجهایی بپردازید که محتوای آنها رایگان است؟
اگر اهل ترید هستید، احتمالاً با تبلیغات مختلف روبهرو شدهاید که مدعیاند بهترین استراتژیها و ابزارهای معاملاتی را در اختیار شما میگذارند. اما واقعیت این است که بسیاری از این استراتژیها و اسکریپتها به صورت رایگان در تریدینگ ویو (TradingView) موجود هستند.
در این پست به شما نشان میدهیم چطور این اسکریپتها را پیدا کنید و رایگان از آنها استفاده کنید.
آموزش کامل استفاده از اسکریپتهای رایگان در تریدینگ ویو (TradingView)
اگر به دنبال استفاده از اسکریپتهای رایگان برای بهبود معاملات خود هستید، در ادامه مرحله به مرحله نحوه دسترسی و استفاده از آنها را از طریق بخش اسکریپتهای تریدینگ ویو ارائه میکنم.
1. ورود به بخش اسکریپتهای تریدینگ ویو
ابتدا به صفحه TradingView Scripts بروید.
این بخش شامل هزاران اسکریپت رایگان است که توسط کاربران و تریدرهای حرفهای نوشته شده است.
2. فیلتر اسکریپتهای محبوب
در این صفحه، میتوانید از قسمت Trending Scripts یا Top برای مشاهده محبوبترین اسکریپتها استفاده کنید.
3. انتخاب و بررسی یک اسکریپت
روی اسکریپت مورد نظر کلیک کنید تا توضیحات، نظرات کاربران و نمونههایی از نحوه عملکرد آن را مشاهده کنید. در این صفحه میتوانید کد Pine Script (زبان برنامهنویسی تریدینگ ویو) را نیز ببینید.
4. افزودن اسکریپت به چارت
روی دکمه “Add to favorite indicators” کلیک کنید تا اسکریپت به لیست اندیکاتورهای مورد علاقه شما اضافه شود.
به چارت برگردید و از نوار بالای صفحه، روی گزینه Indicators کلیک کنید.
در بخش Favorites، اسکریپتی که به علاقهمندیها اضافه کردهاید را مشاهده میکنید.
روی اسکریپت کلیک کنید تا به چارت اضافه شود.
5. **تنظیم و سفارشیسازی اسکریپت
بعد از اضافه شدن اسکریپت، روی چارت ظاهر میشود.
برای تنظیمات بیشتر، روی اندیکاتور کلیک راست کنید و گزینه Settings را انتخاب کنید.
پارامترهای اسکریپت را متناسب با استراتژی معاملاتی خود تغییر دهید.
چند اسکریپت محبوب که توصیه میشود امتحان کنید:
Supertrend – تشخیص روند و نقاط ورود و خروج.
CM_Ultimate_MA_MTF – میانگین متحرک چند زمانه.
MACD Strategy – استراتژی کلاسیک برای تحلیل روند و کراسها.
Bollinger Bands with Alerts – باندهای بولینگر با هشدارهای خودکار.
چرا باید از اسکریپتهای رایگان استفاده کنید؟
صرفهجویی در هزینه: به جای خرید پکیجهای میلیونی، از اسکریپتهای رایگان و تستشده استفاده کنید.
انعطافپذیری: اسکریپتها قابل تغییر و شخصیسازی هستند.
جامعه فعال: اسکریپتها توسط کاربران حرفهای توسعه یافته و بهبود یافتهاند.
عالی بود! خیلی از تریدرها هزینههای زیادی رو برای آموزشهایی میدن که همینجا به رایگان در دسترسه. استفاده از اسکریپتهای تریدینگ ویو یکی از بهترین راهها برای ارتقای مهارتها بدون هزینه اضافهست. ممنون بابت توضیحات مرحله به مرحله!
سلام! خیلی خوشحالم که پست مفید بوده براتون.
بله، شما میتونید استراتژیهای خودتون رو در تریدینگ ویو تعریف کنید. با استفاده از Pine Script (زبان برنامهنویسی تریدینگ ویو)، میتونید به راحتی اندیکاتورهای شخصیسازی شده یا استراتژیهای معاملاتی رو بنویسید.
اگر تازه شروع کردید، پیشنهاد میکنم از اسکریپتهای آماده استفاده کنید و با بررسی کد اونها یاد بگیرید. بعد از مدتی میتونید با تغییر دادن پارامترها یا اضافه کردن خطوط کد، اسکریپت شخصی خودتون رو طراحی کنید.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتری داشتید، خوشحال میشم کمک کنم! موفق باشید و منتظر نظراتتون بعد از تست اسکریپتها هستم.
سلام…بالاخره یه چیز بدرد به خور تو این سایت دیدیم…من چند سال پیش اومدم تو بخش تحلیلها pine script رو اموزش بدم …اول اینکه اصلا استقبال نشد دوم اینکه تو بخش تحلیلها محدودیت سیستمی داشتم تصاویر نصفش گم شد کد هایی مینوشتم به هم ریخت اخرشم بعد چند اموزش و با دیدن این مشکلات از خیر اموزش دادنش گذشتم…از بین 4 تا که معرفی کردی CM_Ultimate_MA_MTF چیز جالبیه تو یوتیوب بر مبناش زیاد استراتژی هست…
عالیه! این یک اسکریپت جالب و کاربردیه که هم ساده هست و هم میتونه به خوبی برای ترکیب تحلیل روند و نوسانات بازار استفاده بشه. ترکیب ATR و EMA انتخاب هوشمندانهایه چون هم روند رو در نظر میگیره و هم نوسانات رو. این کار میتونه به تریدرها کمک کنه تا نقاط ورود و خروج بهتری رو شناسایی کنن.
اگه قصد داری این رو منتشر کنی یا به اشتراک بذاری، پیشنهاد میکنم توضیحات بیشتری در مورد نحوه استفاده از این اسکریپت و هدفش اضافه کنی. مثلاً:
هدف: تشخیص نقاط ورود و خروج بر اساس EMA و ATR.
ویژگیها: تغییر رنگ خط میانگین برای نمایش بهتر وضعیت روند.
مثال کاربردی: چطور میشه این اسکریپت رو با سایر اندیکاتورها ترکیب کرد؟
به نظرم مهرداد بیوفت جلو و توی هاب استارت این اسکریپت ها رو بزن و باهم حتی میتونیم همکاری داشته باشیم
دوست عزیز استقبال نمیشه…اینجا همه دنبال اینن یکی بگه کدوم ارز رو بخر که سود کنن دنبال یادگیری نیستن…اکثرا افراد هم میم میخرن که خیر سرشون چند صد درصد سود کنه و میلیاردرشن!!!..اصلا حواسشون به سیکل بازار نیست نمیدونن چند صد درصد سود نیاز به یه فاز انباشت طولانی داره …بعد که کلی رفت بالا ،بازار ترند شد سرکلشون پیدا میشه و انتظار دارن بعد از چند صد درصد سودی که با خبرش اینا وارد بازار شدن، چند صد درصد دیگه ام سود بده !!!که اینا هم سود کنن!!! ولی غالبا ضرر میکنن…
…
من یه بار یه ترکیب اندیکاتوری رو اینجا گذاشتم واقعا هم جواب میده به دانش زیادی هم نیاز نداره در تایم فریم روزانه ام هست ولی کل بازدیدش شد 16 عدد!!! حالا شما فرض کن من بخوام مبحث تخصصی برنامه نویسی رو شروع کنم!!!
بله، متاسفانه خیلی ها بدون دانش به این بازار وارد می شوند و فکر می کنند یک ماهه یک پول هنگفتی نصیبشون میشه در حالی که نه دانش این بازار را فرا گرفته اند نه صبر دارند، توصیه بنده به این افراد این است که اگر دنبال یاد گرفتن فن این بازار نیستید لا اقل از یک نفر که مسلط به این بازار است مشورت بگیرند، بدون داشتن علم به این بازار و بدون مشورت، خرید و فروش کردن ارزهای دیجیتال نوعی قمار و سپردن مال به زحمت به دست آمده اتان به شانس است، شاید بگیرد، یا شاید هم نگیرد. امیدوارم که همیشه پر سود باشید
دوست عزیز ممنون از اینکه دانشت رو به رایگان در اختیار بقیه میزاری و اینکه یه خواهشی داشتم که اگر امکانش هست منابعی برای امورزش یادگیری pine script اگر سراغ داری معرفی کنی ممنونت میشم
من خودم دانش آنچنانی ندارم ولی در حد تحلیل و بررسی سطحی اطلاعات دارم ولی از یک نفر خبره سیگنال و مشورت می گیرم، ایشان به بنده گفتند وقتی بیت کوین روی ۱۰۲ هزار رسید همه ارزها را بفروشم و منتظر سیگنال بعدی ایشان برای خرید باشم، و در مشورت از یک خبره ضرری نکردم، اگر ارزهایم را با سود کم نمی فروختم الان ضرر هنگفتی داده بودم، از اینکه می خواهید دنبال یاد گیری باشید بسیار خوشحالم، با یک سرچ در فضای مجازی می توانید هر چه اطلاعات در مورد یادگیری بخواهید به دست آورید، و یا به منبع آن دست پیدا کنید، تا یاد گیری بهتر از از خبرگان این بازار نیز کمک بگیرید، پر سود و موفق باشید
حرفات خیلی درست و واقعیه! متأسفانه خیلیا تو بازار ارز دیجیتال به جای نگاه اصولی و یادگیری، دنبال میانبر زدن و رؤیای سودهای نجومی هستن. نکتهای که گفتی درباره فاز انباشت و صبر خیلی حیاتی بود، چون واقعاً اکثراً وقتی وارد میشن که بازار ترند شده و به اصطلاح دیگه اون قلهی رشد رو کرده. بعدم توقع دارن همون رشد با سرعت قبلی ادامه پیدا کنه، ولی معمولاً اینجاست که ضررها شروع میشه.
اون ترکیب اندیکاتوری که گفتی، احتمالاً یه ابزار طلایی بوده که میتونست به خیلیا کمک کنه، ولی چون حوصله تحقیق ندارن یا فکر میکنن یادگیری وقتگیره، بیتوجه میمونن. در مورد مباحث تخصصی مثل برنامهنویسی هم حق داری؛ هرچند تعداد کمی شاید واقعاً علاقهمند باشن، اما تو همینا هم میتونی آدمای باارزش و اهل یادگیری رو پیدا کنی.
در کل، بازار برای آدمای صبور و یادگیرنده جایزه داره، بقیه فقط میان و میرن.
خیلی خوشحالم که محتوای من برات مفید بوده! درباره یادگیری Pine Script باید بگم که منابع خوب زیاد هست. پیشنهاد میکنم اول از داکیومنت رسمی سایت TradingView شروع کنی؛ هم رایگانه، هم کامل توضیح داده. بعدش میتونی سراغ یوتیوب بری، کانالهایی مثل “The Art Of Trading” یا “TradingView” محتوای خوبی دارن. اگر هم میخوای یه دوره حرفهای ببینی، git.ir گزینههای خوبی داره. مهم اینه که با مثال جلو بری و کمکم کدها رو دستکاری کنی تا قلقش بیاد دستت. موفق باشی!
خیلی خوبه که داری از تجربههای دیگران استفاده میکنی، چون مشورت گرفتن از افراد خبره تو بازارهای مالی میتونه جلوی ضررهای بزرگ رو بگیره، ولی یادت باشه همیشه مهمه که خودت هم دانش و تحلیل داشته باشی. سیگنال گرفتن یه چیزه، ولی اینکه بدونی چرا و چطور به اون نقطه رسیدن، یه سطح دیگه از حرفهای شدن تو بازاره. اینجوری میتونی تصمیمات مستقلتری بگیری و کمتر به بقیه وابسته باشی. به یادگیری ادامه بده، و چیزی که عالیه اینه که داری قدمای درست رو برمیداری. موفق باشی!