واچ لیست میم کوین‌های انفجاری (لیست سرّی)

سلام دوستان عزیز من

یک لیست خفنی از میم کوین‌های انفجاری آماده کردم براتون و میخوام اینجا ازش رونمایی کنم

این میم کوین‌ها دقیقا براساس ترند‌های این مدت مشخص شدن و ارزش زیادی دارن خب اگر پایه باشین بریم سراغشون:

پاجی پنگوئن (PENGU)

این توکن تازه وارد بازار شده و عملا ایردراپ شد توی بازار حالا جالبه یکی از خفن ترین ایردراپ‌های چند وقت اخیر بوده

موقعی هم که ایردراپ شد اکثرا فروختنش ولی برعکس ذهنیت همه رشد کرده و قیمت بالا اومده حالا بریم چارتشو ببینیم:

خب نکته خیلی مهم و پرواضح اینه که این توکن در حال ثبت سقف‌های قیمتی بالاتری هست و پتانسیل خیلی خوبی رو برای ادامه رشدش داره نشون میده پس حتما حتما حواستون بهش باشه.

فارت کوین (FARTCOIN)

میم کوین خفن بعدی فارت کوینه حدس بزنین این چند وقت چقدر پامپ شده …

توی یک ماه اخیر ۷۰۰ درصد رشد کرده و حالا خبر خوبی که دارم اینه که این رشدش با توجه به رصد نهنگ‌هایی که داره هنوزم رشدش میتونه ادامه دار باشه

چارتش یه صعود سرسام آور رو نشون میده بریم سراغ چارت:

خب اصل قضیه رو بگم تا زمانی که این کانال صعودی رو به سمت پایین نشکسته همچنان به رشدش میتونیم اطمینان داشته باشیم.

اگر کف کانالش به سمت پایین شکست اونجاست که باید حواستون جمع باشه.

پپه (PEPE)

ارز په په که دیگه واقعا اینقدر معروفه که نیاز به توضیح نداره خداییش حالا

پس مستقیم بریم سراغ چارت:

ببینین توی چارتش یک پتانسیل رشد ۳۰ درصدی برای رسیدن به سقفش هست و در نظر بگیرید این مورد رو حتما.

3 لایک‌کرده

من همیشه با میم کوین‌ها محتاطم ولی وقتی این رشدها رو می‌بینم نمیشه بی‌تفاوت بود. پاجی پنگوئن رو حتماً بررسی می‌کنم!