خرید کاردانو توسط نهنگ بایننس

روی ۲/۱۵
۴۰۰ میلیون خرید کرده بودم حتی پول ندارم میانگین کم بکنم خدا به جونیمون رحم بکنه

بخدا اشتباه کردی این همه ارز بعدشم چرا همش رو دادی کاردانو یه خرید پله ای یه سبد سرمایه گذاری حداقل یه مشاوره میگرفتی من خودم تو 2.18 خریده بودم همون فرداش دیدم استاپ خورد فروخت رفت پی کارش با 600 ضرر اومد بیرون حداقل باید استاپ میزاشتی برادر

خرید پله ای دوست عزیز انجام نمیشه تو باتلاق گیر میکنی

دمتگرم که صداقت داری ولی تا اخر امثال فقط به پولت میرسی فکر کنم اگه بیت برسه به سقف قبلیش تو نباید اصلا چک کنی

من روی 1.04 خرید زدم تقریبن چهلو شیش میلیون باز یک سوم داراییم رفته و اعصاب نمونده واسم اگه اینجوری باشه الان مبلغ چهارصد میلیونت شده هفتاد میلیون خدا صبر بده و شانس البته تا به سود دهی نرسم حسابی نمیفروشم اگه ده ثنت هم بشه

می‌خوام میانگین کم کنم ولی میترسم قیمت دلار هم بیاد پایین پس به این به اجبار راضیم

روی 1.50 فانتوم میخریدی سرمایه شده بود 800 میلیون :oncoming_fist::flexed_biceps:

آخه همش بالا رو نگاه میکنی عموجان
هم پایینی وجود داره هم پشت سر
این حرفم یک تحلیل بود

روی ۱/۸ صد میلیون خریدم

سلام خوبی عزیزم تو چرا پله ای خرید نکرده ای همیشه باید پله ای خرید فروش کرد مگر اینکه مطمئن باشی چه خبره البته منم روی یک دلار 50سنت خرید کرده ام متأسفانه

مگه این ارز چقدر زمان از رشدش گذشته بود که یهویی مبلغ سنگین خرید زدی؟؟!! چندین ماه قیمتش تقریبا توی یه محدوده بود وقتی اینقدر رشد داشت نباید خرید کرد

بزار برای ۵ساله دیگه تازه دوبرابر میشه کاردانو به درد نمیخوره

ای بابا، اصلا نگران نباش داداش ، این بازار بالا و پایین زیاد داره یا نباید ریسک میکردی و میخریدی ، یا اینکه الان خریدی دیگه تو ضرر نفروش بزار کنار بالاخره سودش میده . توکل به خدا