نکات مهم و پر ریسک بودن کریپتو

بعد ازاین همه دیدن شرایط این بازار به شخصه اگر الان تازه وارد این بازار بودم خریدام رو با تحقیق بیشتری انجام میدادم.بازار تا رسیدن به کف قیمتی فاصله زیادی داره.من هنوز توی ضرر نرفتم.بهمن ماه پارسال بیت رو روی قیمت ۱۸ هزار ورود کردم.صحبت های این چند ماه استاد حوزه کریپتو و همچنین سایت های معتبر مثل تریدینگ ویو و کوین مارکت هم نشون میده که بیت تا شناسایی کف معتبر فاصله زیادی داره.دلیلش هم شیطنت دولت ها خصوصا روسیه چین و آمریکا.دارایی اگر وارد دست مردم بشه یعنی افزایش تورم.و دولت ها مخالفن.به شخصه کف معتبر بیت رو ۱۵ هزار میدونم.خیلی تحقیق کردم.ولی نظر اساتید بزرگ رو که دیدم از هر ۱۰ نفر ۸ نفر معتقدن زیر ۲۸ نمیاد و تقریبا همه معتقدن ۲۸ رو خواهد دید.با تشکر

تو گوه خوردی با اون اساتید

سلام آروم باش عزیز قرار نیست به هم بدو بیرا بگیم این آقا داره نظر میده حالا چون میگه میریزه ناراحتی؟ مگه دست ایناست.

میپذیرم دوست عزیز ، اگه پای چین بیاد وسط البته☢

سلام ، به جای عصبی شدن ، دنبال دلیل منطقی حرفش باش ، بذار ماها هم بفهمیم داره دروغ میگه یا حقیقت ، بعدشم چرا احساسی میشی مگه با حرف یکی مثل من تغییر چشمگیری رخ میده اخه،اونی که با تجربه باشه از حرفای منه آماتور فقط خندش میگیره همین ، ما ایرانیا مطمعنا تو این بازار زیاد برعلیه همدیگه نیستیم چون سرمایه انک یکی مثل من با اشتباه یا صفر شدن یکی مثل امثال من نمیتونه تاثیر چشمگیری روی این ارز قدرتمند بذاره ، بازم از اینکه این حس رو داری که دیگران رو به اشتباه وارد انجام یک روند معکوس میتونه بکنه تا حدی موافقم