در این مطلب پرسودترین و پرضررترین ارزهای دیجیتال امروز ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ (۸ ژانویه ۲۰۲۵) رو بهتون معرفی میکنم. اگه بازخورد خوبی بگیره سعی میکنم هر روز این روند رو هم ادامه بدم.
اما اول بریم سراغ کلیت بازار: ارزش بازار کل ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۳.۳۴ تریلیون دلاره که نشون میده ارزش بازار کل توی ۲۴ ساعت اخیر ۶.۵۸ درصد کاهش پیدا کرده!
تلاش من اینه که همیشه پرسود و ضرر ترین ارزها رو از بین ۱۰۰ ارز یا ۲۰۰ ارز برتر بازار بهتون معرفی کنم، ولی ممکنه بعضی وقتا ۵۰۰ ارز اول رو هم در نظر بگیرم. به همین خاطر، واسه روشن شدن قضیه هم میزان سود یا زیان بیست و چهار ساعته شون رو براتون مینویسم، هم قیمت شون، هم مارکت کپ شون، هم رتبه شون در بازار و هم حجم معاملاتشون. اینجوری تصویر بهتری میتونید داشته باشید. منبع دادهها هم سایت CoinMarketCap هست.
کدوم ارزهای دیجیتال امروز بیشترین رشد قیمت رو داشتن؟
- ارز آوا (AVA) که یه ارز مبتنی بر سولاناست و با مارکت کپ ۲۰۲ میلیون دلاری در رتبه ۳۰۵ بازار قرار داره، برترین ارز امروزه، چون قیمت آوا تونسته تو ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ درصد افزایش داشته باشه و الان به قیمت ۰.۲۰ دلار معامله میشه. حجم معاملات یک روز اخیر هم ۱۳۶ میلیون دلار بود.
- رتبه دوم برای ارز اورا (ORA) هست که با مارکت ۱۰۴ میلیون دلار در رتبه ۴۶۲ بازار قرار داره. قیمت اورا توی ۲۴ ساعت اخیر ۹ درصد رشد کرده و قیمت اورا الان ۲.۸۴ دلاره. همچنین حجم معاملات یک روز اخیرش هم ۳.۹ میلیون دلاره.
- رتبه سوم هم برای توکن سولانا سواپ (SOS) هست که با مارکت کپ ۱.۴ میلیارد دلار توی رتبه ۲۰۴ بازار قرار داره. قیمت سولانا سواپ توی ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد رشد کرده و برای هر توکن سولانا سواپ باید ۱.۴۱ دلار هزینه کرد. همچنین حجم معاملاتش توی شبانه روز گذشته ۳.۹ میلیون دلار بوده.
کدوم ارزهای دیجیتال بیشترین زیان و ضرر رو داشتند؟
- توکن سوارمز (SWARMS) بیشترین میزان زیان توی ۵۰۰ ارز دیجیتال برتر بازار از نظر مارکت کپ رو در امروز داشته. این ارز با مارکت کپ ۳۵۷ میلیون دلار توی رتبه ۲۲۴ بازار قرار داره. قیمت سوارمز توی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۲۸ درصد افت کرده و قیمت خرید سوارمس در حال حاضر ۰.۳۵۸ دلاره. حجم معاملات این ارز توی شبانه روز گذشته هم ۳۴۲ میلیون دلار بوده.
- ارز چیمس (CHEEMS) با مارکت کپ ۱۴۹ میلیون دلاری و رتبه ۳۷۱ توی بازار، دومین ارز پرضرر امروز بازاره. چیمس در حال حاضر ۰.۰۶۷۹۶ دلار معامله میشه که این رقم نشون میده قیمت چیمس تو یک روز اخیر بیشتر از ۲۵ درصد سقوط کرده. حجم معاملات این توکن هم توی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ میلیون دلار بوده.
- قیمت پولیسوارم (NCT) که با مارکت کپ ۱۰۷ میلیون دلاری توی رتبه ۴۵۴ بازار قرار داره، سومین میزان افت قیمت توی بازار رو داشته. قیمت پولی سوارم توی ۲۴ ساعت گذشته ۲۲ درصد افت کرده و به ۰.۰۵۷۳ دلار رسیده. همچنین باید گفت که حجم معاملات ۲۴ ساعته این توکن هم به ۱۴۲ میلیون دلار رسیده.
بیشترین افزایش قیمت و کاهش قیمت در بین ۱۰۰ ارز برتر بازار
بیشترین افزایش قیمت بین ۱۰۰ ارز برتر بازار در حال حاضر برای توکن SPX۶۹۰۰ هست که تنها ارز با رشد قیمت توی ۱۰۰ ارز برتر بازاره. قیمت SPX۶۹۰۰ توی ۲۴ ساعت گذشته ۴.۵ درصد رشد کرده و به ۱.۴۳ دلار رسیده.
بیشترین کاهش قیمت هم در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار به سقوط قیمت سلستیا (TIA) به ۴.۶۶ دلار بوده که افت ۱۶ درصد اون رو نشون میده. ردههای بعدی هم مربوط به کاهش قیمت هایپرلیکویید (HYPE) با ۱۵ درصد افت و ریزش ۱۴ درصدی قیمت آرویو (AR) هست.
امیدوارم این مطلب به دردتون خورده باشه. حالا نظر شما درباره این ارزها چیه؟ بنظرتون کدومشون بیشتر به درد میخورن؟
راستی اگه در مورد نحوه کار کردن این مطلب نظری، پیشنهادی چیزی دارید حتما بگید که برای دفعات بعد اعمال کنم. سعی میکنم هر روزی که فرصت کردم یه مطلب اینجوری توی هاب بذارم که همه استفاده کنیم!