یک خبر خیلی مهم برای هولدر‌های ارز فانتوم (ftm) به گوش باشید!

احتمالا اونایی که باهوشن از عکس بالا سریع میگیرن که خبر راجع به چیه :slight_smile:

بله درست حدس زدین خبر مربوط به تبدیل فانتوم هست! حالا این قضیه چیه داستانش ؟؟ بیا تا بهت بگم:

قضیه از این قراره که توکن فانتوم قراره به‌طور کلی به توکن سونیک با نماد S تبدیل بشه.

از شدت مهم بودن این موضوع این رو بهتون بگم چند تا از صرافی‌های بزرگ مثل بایننس توکن FTM رو حذف کردن!!!

حالا یعنی توکن‌های فانتومی که داشتیم دود شد رفت هوا؟؟؟

نه عزیز من شما باید توکن‌های فانتومی که دارید رو طبق این اطلاعیه رسمی سونیک به توکن S تبدیلشون کنید.

یعنی دیگه قراره ازین به بعد به جای توکن FTM توی بازار به توکن S عادت کنیم

حالا سوال پیش میاد:

چطوری این پروسه تبدیل رو کامل انجامش بدم مشکلی پیش نیاد؟؟!

جواب رو از من بخواهید: این مقاله توپ و خفن رو پیدا کردم دوای دردتونه.

فقط دوتا نکته در گوشی بهتون بگم:

1- اگر توکن‌هاتون داخل کیف پولتون هست باید دستی این پروسه تبدیلش رو انجام بدید (این مقاله رو بخون)

2- اگر توکن‌هاتون داخل صرافی هست که ریلکس باش و از تغییر اتوماتیکش لذت ببر

با خیال راحت بخونید و هر چالش یا سوالی براتون پیش اومد برگردید پیش خودم اینجا کامنت بزارید.

باشد که رستگار شوید. ارادتمند شما ایران ماسک

4 لایک‌کرده

خیلی خوب توضیح دادی، دمت گرم!

ولی این قضیه تبدیل FTM به S خیلی حساسه، مخصوصاً واسه هولدرای سنگین. چندتا نکته که باید حتماً همه حواسشون بهش باشه:

1. توکن داخل کیف پول: بچه‌ها یادتون نره این کار رو سریع انجام بدین که به مشکل نخوره. مقاله‌ای که گفتن رو حتماً بخونید چون بعضی از مراحل اینجور پروسه‌ها اگه اشتباه بشه، ممکنه توکن‌هاتون گیر کنه.
  2. توکن داخل صرافی: دم صرافی‌ها گرم که خودشون اوکی می‌کنن، ولی بهتره چک کنید که صرافی‌ای که استفاده می‌کنید، این تبدیل رو ساپورت کنه. چون مثلاً اگه تو یه صرافی کوچیک‌تر باشه، ممکنه زمان‌بر باشه.

راستی، اگه بایننس FTM رو حذف کرده، یه سیگنال جدی برای اقدام سریع‌تره. :eyes:

نکته طلایی: هر نوع اطلاعیه رسمی رو حتماً از سایت یا کانال‌های معتبر خود پروژه و صرافی چک کنید که تو دام اسکم و فیشینگ نیفتید.

کارت درسته که اینو زود به گوش همه رسوندی. :heart:

1 لایک