پنج ارز دیجیتال پرسود زمستان🌨❄

درود به همه :saluting_face:
اگه تنها پنج ارز دیجیتال پرسود برای یک ماه آینده بتونی انتخاب کنی کدام ارزها هستن البته بجز بیت کوین، اتریوم، و… در اصل بیشتر میم کوین ها رو انتخاب کنید
در آخر خودم پنج ارز رو با تحلیل دقیق و … معرفی میکنم که امیدوارم سود خوبی رو کسب کنید، فعلاً دوست دارم نظر شما دوستان رو بدونم.

4 لایک‌کرده

به نظر من باید منتظر ریزش بازار بود، اگر نگاهی به گذشته بیت کوین و دیگر ارزها داشته باشیم، به وضوح مشخص است ، آلت سیزنی در کار نخواهد بود، اگر بیت کوین بریزد اکثر ارزها ریزش خواهند داشت، در کف ریزش به نظر بنده، دوج، شیبا، فلوکی، و پپه ارزهای پر سودی خواهند بود، این نظریه = سلب مسئولیت

4 لایک‌کرده

سلام رفیق! :star2: سوال خیلی خوبی پرسیدی. در مورد میم‌کوین‌ها که این روزها حسابی داغ شدن، باید بگم این بازار همیشه پتانسیل رشد وحشتناک رو داره، اما ریسک‌های زیادی هم همراهشه. برای همین باید با دقت و بر اساس تحلیل وارد شد.

این پنج میم‌کوین که به نظر من تو زمستون می‌تونن پتانسیل رشد خوبی داشته باشن:

1. DogeCoin (DOGE)

– همیشه یک گزینه محبوب و ماندگار. البته خیلی وابسته به توییت‌های ایلان ماسک و جامعه هست. ولی به عنوان یک ارز شناخته‌شده در دنیای میم‌کوین‌ها می‌تونه سودآور باشه.

1. Shiba Inu (SHIB)

– هنوز هم یکی از محبوب‌ترین میم‌کوین‌هاست. با توجه به توسعه‌اش و پروژه‌های جدید (مثل ShibaSwap و بازی‌های جدید)، هنوز پتانسیل خوبی برای رشد داره.

1. Floki Inu (FLOKI)

– این یکی به شدت تحت تأثیر برند ایلان ماسک و هیجان‌های بازار قرار داره. اگه دنباله‌روی پروژه‌های جدید باشه، ممکنه رشد خوبی داشته باشه.

1. SafeMoon (SAFEMOON)

– این ارز در ابتدای راه رشد زیادی داشت و اگه دوباره جو مثبت بهش برگرده، می‌تونه دوباره جهش‌های زیادی رو تجربه کنه.

1. Kishu Inu (KISHU)

– با توجه به همین که هنوز در مراحل ابتداییه و جامعه‌ای پرهیجان داره، همیشه یک گزینه برای گمانه‌زنی‌های سریع و سودهای ناگهانی می‌تونه باشه.

ولی میم‌کوین‌ها خیلی نوسانی هستن و ریسک بالایی دارن. بهترین کار اینه که با بخش کوچکی از سرمایه وارد بشی که اگر شکست خورد، زیاد ضرر نکنی.

حالا منتظرم ببینم شما چی می‌گید و تحلیل شما رو می‌بینم!

2 لایک‌کرده

باسلام خدمت همه به نظرمن ارزهایی که زیاد توچشم نیستن بهترجواب میده برای سودگرفتنای چنددرصدی تااینکه ارزهای ترند !ولی بیشتر شاهداین هستیم که اکثرا سراغ ارزهایی میرن که رشد خودشون رو کردن !البته هرارزی رو هم نباید خرید منظورم ارزهای شناسنامه دارهست،به نظر من این چندتاارز ممکنه که رشدنسبتا خوبی به نسبت قیمتی که دارن داشته باشن
1TON TOKEN2.اسموث لاو وشن 3.PINUT 4.STONE 5.MEG ممنون از توجهتون امیدوارم همیشه پرسود باشید

4 لایک‌کرده

حرفت درسته که ارزهایی که کمتر تو چشم هستن، بعضی وقتا فرصتای خوبی می‌دن، ولی باید به چندتا نکته دقت کنی: اول اینکه نقدشوندگی اینجور ارزها معمولاً پایینه و ممکنه تو خروج دچار مشکل بشی. دوم، حتی اگه شناسنامه‌دار باشن، باید تیم، وایت‌پیپر، و مسیر توسعه‌شون رو دقیق بررسی کنی. اینایی که پیشنهاد دادی، مثلاً TON به نسبت پشتوانه قوی‌تری داره، ولی بقیه رو حتماً از نظر فاندامنتال و تکنیکال یه دور تحلیل کن. امیدوارم تصمیماتت پرسود باشه!

3 لایک‌کرده

درود به همه دوستان،
بله تقریبا نظر همه دوستان درست هستش.
منو ببخشید که نمیتونم تحلیل کامل انجام بدم چون در شرایط خوبی نیستم و عذرخواهی میکنم.
ولی فعلا دو الی سه ارز رو رو معرفی میکنم که الان بنظرم وقت خوبی برای خریدشون هست و جزو چند ارزی هستن که طی چند روز آینده و نهایت تا هفته اول بهمن ماه رشد خوبی خواند داشت.
فقط چند تا نکته خیلی مهم :point_down:
:one: من به هیچ عنوان این ارز هارو برای خرید یا هرچیزی معرفی نمیکنم و این فقط نظر شخصی من هستش.
:two: لیست ارز هارو تو پست بعدی آپدیت میکنم و در اون پست کامل توضیح خواهم داد، الان هم هر سوالی هست بپرسید جواب میدم.
:three: اگر خودتون به این نتیجه رسیدید که این ارز هارو بخرید،

یادتون باشه دوستان، رم یه شبه ساخته نشد، اما هیروشیما تو چند ثانیه نابود شد؛ مراقب سرمایه‌تون باشید.

راستی شما هم نظر بدین.

خب بریم سراغ ارز ها الان دیگه نمیخوام درمود ریپل، دوج، و… صحبت کنم چون تکلیف اونا مشخصه.

شما بین این سه ارز بیشتر به کدام امیدوارترین ( مشتاقم که دلیل انتخابتون رو بدونم)، یا اگه به نظرتون ارز دیگه ای هم میتونه داخل این لیست قرار بگیره حتما من و بقیه دوستان رو در جریان بزارید :pray::blue_heart:.

• شیبا
  • تون کوین
  • فانتوم یا s
0 رای دهندگان
1 لایک

از من به شما نصیحت سراغ هیچ میم کوینی نرید علی الخصوص میم کوین های تازه وارد و کلا سراغ ارزهای بالای رتبه صد هم نرید