باسلام خدمت همه رفقای ارز دیجیتال وخودم چند وقتی هست که باهاتون آشنا شدم و نظرات ودیدگاهاتون دارم دنبال میکنم لذت بردم ازسطح معلومات وآگاهی ازبازار ونحوه کارکردآن لذت همراهی زمانی بیشترشدکه دیدم چقدمودبانه وبامتانت باهم گفتگومیکردیدن به قول معروف به خودم امیدوارم شدم!!
از زمانی بیت کوین باهردعوت کاربریک بیت کوین جایزه میداد اونو دنیال میکردم ولی انگارخبرنداشتم زمان به سرعت میره وچشم بازکنی همه چی دگرگون شده وتویی که جاموندی!! ازاکانت های که گم شد وفراموشی رمزجیمیل وعجول بودن.
یادمه اون زمانی،که هنوز تلگرام هنوز توشهرمون نیومده بود یاتک و توک کسی نصب داشت داخل واتساپ به هرکی میگفتم باتمسخرواینکه گوشیمون جانداره نصب کنیم درخواستمورد میکردن!!اون موقع اسم کاربریم تیک تاک بود وهنوزاسم Tiktokپیامرسان یانبوداگرهم بوداسمی ازش توهیچ جانبود.اینارو گفتم که برسم به این اشتباهی که همیشه داشتم کارو به سرانجام نمیرسوندم ویه اصطلاح کامل کننده نبودتا میوه وثمره بده !!حالا امدم ازصفرشروع کردم وباکمترین مقدارالبته بابیشترین توان!!
خوش اومدی رفیق!
خیلی حال کردم با حرفات، این انرژی مثبت و انگیزهای که داری واقعاً عالیه!
اینجا همه سعی میکنن با هم یاد بگیرن و رشد کنن، خوشحالیم که یه همراه باحال مثل تو به جمعمون اضافه شده.
منتظر تحلیلها و نظراتت هستیم، پرقدرت ادامه بده!
سلام به Tiktok عزیز! خوشحالم که به جمع ما پیوستی و از اطلاعات و تجربیات اینجا لذت میبری. آشنایی با بیتکوین و بازارهای دیجیتال میتونه یک سفر هیجانانگیز و آموزنده باشه. اینکه میبینی جامعه اینجا با احترام و مودبانه به تبادل نظر میپردازند، خیلی خوبه چون به واقع یکی از ویژگیهای بازار رمزارزها هم همینه که باید همدیگه رو درک کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم. امیدوارم با گذشت زمان بیشتر یاد بگیری و بتونی تصمیمات بهتری در این بازار بگیری. خوشحال میشیم تجربیات خودتو هم با ما به اشتراک بذاری!