اشتباهات رایج در سرمایه‌گذاری و هولد

بیشترمون دو سه تا اشتباه بزرگ داریم،یکی اینکه کل پول مونو تو یک ارز ریختیم،دوم اینکه به اشتباه هولدریم، سوم هم اینکه میریم نمودار سالانه ارز رو میبینیم فکر میکنیم مثلا کاردانو حتما ۳ دلار میشه،خیلی ارزها امکان داره دیگه سقف قبلیشون رو ببینن،مثه بیت تورنت،وینک، من الان شش هفت ماهه کاردانو دارم،ولی مطمین نیستم به ۳ دلار برگرده،اگه میدونستم حتی به ۲دلار میرسه باز می‌خریدم،فقط دعا کنید که برگرده،

داداش کاردانو ۲۰ دلارم میبینه. این بازار خیییلی جوونه با مارکت کپ ۲ تریلیون دلار. سال ۲۰۲۵ مارکت کپ ۷ تریلیون دلاری داریم که ۵ درصدشم سهم کاردانو باشه میشه ۷ دلار. نگران نباش هولد کن. اینو از کسی میشنوی که کاردانو رو روی ۲۰ سنت خریده روی ۲.۵ دلار فروخته و باز داره سنکین روی ۸۰ سنت میخره

ایناییکه داری نام میبری شت کوینه نه الت کوین معتبر
شما چرا زوم کردین رو نزول ادا
حرف زدنت عین این میمونه که بگی بعید میبینم بیت به ۶۰ هزار برگرده
بیتم ۳۰ هزار دلار ریخته معادل ۹۰۰ ملیون اوناییکه بیت دارن چی بگن پ
لطفا نظرات مزخرف ندید که دوستان رو از سرمایه گذاری منصرف کنید
ادا پر قدرت و روزی قیمتی میگیره نتونی ۱۰۰ تاش داشته باشی
بی ان بی رو فراموش نکنید ۲۰۰ تومن بود و رنج میزد فروختم چندتایی ازش داشتم یهویی ۱۸ ملیونو زد پشیمون شدم از فروختنش
گفتن ارز دیجیتال و نوسانات پر سرعت نگفتن یشبه پولدار شدن
صبور باشید و پولی بزارید که نیاز ندارید نه اصل پول زندگی که هی بیای نق بزنی ۳۰ درصد سرمایت نه کل زندگیت
ارز دیجیتالم یعنی شغل دوم

یعنی واقعا شمایی که کاردانو با بیت تورنت ووینک مقایسه میکنی هیچ چیزی از بازار نمیدونی داری از ارزی حرف میزنی که 412پروژه درحال انجام داره بیشترین حجم تراکنش حتی بیشتر از اتریوم هولدر بودن بله روی هر ارزی میتونه بی فایده باشع ولی برای ادا نهههههههه‍ه

رفیق برگشتنش که قطعا بر میگرده آدا با اون آشغالهای جاستین قابل قیاس نیست.
ولی قبول دارم هولد هم باید چارچوب خاص خودش رو داشته باشه

والا ما که ده تا ارزم داریم تو ضرریم تازه ارزهای پدر مادر دار.

تقریبا یکسال بود زیر یک دلار نیومده بود انگار منتظر من بود هرچه رو ترا و اواکس سود کردم ادا همه رو از جیب م در اورد پول خودم بده نزدیک ارز با تعداد سکه بالا نمیرم .

ما که رو ۱,۹۰ خریدیم بالاخره میره بالا خدا بزرگه

اتفاقاً اون وینک مینک شاید نبینن سقف و ،ولی این میبینه د،من کاردانو ندارم ولی ارزی هست ک بتونه سقفشو پس بگیره

فانتوم بگیر خیال خودت رو راحت کن

سمت بیت تورنت و وینک نرو پشیمون میشی
یه روزی میرسه حسرت کاردانو رو میخوری تو این قیمتا