با قاطعیت به شما میگم تا حداقل ۱ سال آینده هیچ حرکت خاصی نخواهد داشت. بسیاری از افرادی که من میشناسم و مدت زیادی هم هولدر کاردانو بودن در قیمت ۲ دلار و نزدیک شدنش به ۱ دلار خارج شدن چه در خارج از کشور چه در ایران.
سمپاشی و غیره هم نیستش.
واقعیت رو باید پذیرفت. این ارز نه شبکه اش نه خودش هیچ کار و برنامه خاصی نداره و نخواهد داشت. تا ۳ سال دیگه حداقل البته شایدم هیچوقت کاردانو به ۳ دلار برنگرده.
توصیه ای برادرانه میکنم که اگر به اصل پولتون یا نصف سرمایه هم که رسیدین فرصت رو غنیمت بشمرین و خارج بشین و از وقتتون و انرژیتون و سرمایه تون استفاده بهتری بکنید.
این ارز قرار نیست وقتی شما رو ۱ دلار یا ۳ دلار خریدیش بشه ۹۰ دلار یا قیمتای فضایی. توکن سوزی که نمیکنه اگر هم بکنه هم هیچ فایده ای برای شما نداره چون به همون میزانی که الان هست ارزشش بالا میره و در ضمن یادم نمیاد با توکن سوزی ارزش ذاتی یک ارز بالا رفته باشه مگر اینکه در وجود خودش چیزی برای گفتن داشته باشه.
کاردانو مسخره ترین پروژه گول زننده ای بود که سازنده اون از جایگاهی که در مارکت بدست اورد اونم بطور شانسی سو استفاده کرد. وگرنه خودش هم صراحتا اعلام کرده که اصلا قرار نیست قیمت فضایی داشته باشه این توکن.
وقت و سرمایه شما از همه چیز با ارزش و مهمتره. ۶ ماه نزول قیمت و افول اون به زیر ۱ دلار حالا دارندگان این ارز رو منتظر این گذاشته که در نگاهشون التماس بکنن به چارت بازارش که برسه به ۱ دلار. شخصا اعتمادی به این کاردانو ندارم متاسفانه و منتظر ورود بودم مجددا ولی دارم میبینم که هیچ بازدهی مناسبی نداره واقعا.
ارزهای قوی تر و بهتری وجود داره بنظر من. خود دانید!
تو سم پاش نیستی، خود سمی
چرت ترین نظری ک خوندم تو ی سال اخیر
شما اگر به بقیه پیشنهاد خروج میدی (که ذاتا اشتباهه) خودت اینجا چکار میکنی. این ارز آینده ی خوبی داره. فقط هولد نگه دارید. ممنون از شما
شما اینجا ما هم اینجا اگر عمری باقی بود. تا ۴ سال دیگه هم میبینمتون با کاردانو. همینجایی که تو پیشنهاد هولد در بلند مدت رو میدی هولد شیباینو در طول کمتر از یکسال به من ۱۲ میلیارد تومن سود داد، هولد مانا کمتر از یکسال به من ۵۰۰ میلیون تومن سود داد و هولد کاردانو از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ یعنی ۳ سال به من ۳۰۰میلیون تومن سود داد. ببینیم هوشیاری و استفاده از بازار در میان مدت بهتر جواب میده یا هولد در بلند مدت!
اونچه که ذاتا اشتباهه استپ شدن تفکر شما رو اینه که ۲۰۰ میلیون بدی کاردانو بخری بندازی اونجا ۴ سال دیگه مثلا ۱ میلیارد تومن بفروشیش ولی در همین حال تو همین ۴ سال اینده که تو به این قضیه فکر میکنی یه عده میلیارد رو به چند ده میلیارد تبدیل کردن…
شات میگیرم ۱ سال دیگه همین کامنت رو نشونتون میدم.