توی این بازار خیلی پول ازدست دادم خیلی؛ فقط به یک نتیجه رسیدم اگه معلومات کافی درزمینه تریدداشته باشید واگه شرایط مختلف تجربه کرده باشید، ایمان دارم باترید وفیوچرز به هرچی میخوای میتونی برسی؛ بعنوان یک تریدر کارو زندگی روتعطیل کردم فقط ویدیوهای اموزشی دیدم مطالعه کردم انواع اندیکاتورارو تست کردم کلی پول سوزوندم؛ فقط میتونم بگم یه مبلغی مثلا ۳ میلیون بزارید برای تریدتوی فیوچرز مدیریت ریسک وسرمایه رویادبگیرید، انتخاب ترند وپیداکردن جهت ترند ونقاط درست ورود وخروج تمرین کنید ریسک کنید؛ ایمان دارم ازاین بازار به هرچی میخوایدمیتونیدبرسید؛ من تبلیغ الکی نمیکنم من آرزو میکنم همه ایرانیایی که تواین بازارن همیشه لبشون خندون و وتریداشون موفق باشه// تندرست وثروتمندباشید
داداش تو که میگی همه چیتو باختی بعد همه رو هم داری دعوت میکنی!!!
تناقض کامل.کلاس رفته فیلم هم دیده کلی هم ضرر داده بقیه رو هم تشویق میکنه به این کار.بزرگوار فیوچرز قماره.پولشم اصلا برکت نداره خدای نکرده خرج مریضی میشه.یا هولد کن یا منطقی ترید.به امید خدا که شاد و سلامت باشید.یه توصیه هم براتون دارم.دفعه دیگه که نقد شدی . خواستی خریدهات رو کنی،ببین همه تحلیل گرها چه ارزهایی رو معرفی میکنن،شما هیچ کدوم رو نگیر.اونهایی که خیلی توی سایه هستن و توجهی بهشون نیست بخر.مطمین باش خیلی سود میکنی.یه بار امتحان کن.ببین این روش بهتره یا تحلیل و اندیکاتور.