پرواز بازار ارزدیجیتال نزدیک است؛ بررسی سناریوهای احتمالی با شروع کار ترامپ!

امروز تیتر هر خبری رو نگاه می‌کنی راجع به ترامپ و میم کوین جدیدش دارن صحبت میکنن …

واقعا این ترامپ که بود و با دل دیوانه من چه کرد…

وضعیت فعلی کریپتو بازا به روایت تصویر

یعنی این دوره ریاست جمهوریش به طرز عجیبی داره توی حوزه ارزهای‌دیجیتال خودنمایی میکنه

و قراره روز دوشنبه به شکل رسمی دوره ریاست جمهوری خودش رو شروع بکنه حالا بیایم سناریو‌های مختلفی که می‌تونه برای بازار اتفاق بیفته رو بررسی کنیم:

دولت جدید ترامپ با آدمایی که به نظر می‌رسه کریپتو رو دوست دارن، می‌تونه برای این حوزه فرصتای جدیدی بیاره.

چند نکته مهم

• آدمای کریپتویی تو پست‌های کلیدی: بعضی از افراد دولت، مثل وزیر خزانه‌داری یا مسئول هوش مصنوعی و ارز دیجیتال کاخ سفید، به نظر میاد دید مثبتی به بیت‌کوین و بلاک‌چین دارن.

• کم کردن سخت‌گیری‌ها: پل اتکینز که رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) شده، معروفه به اینکه دوست داره قوانین سخت‌گیری کمتری داشته باشه. این می‌تونه به شرکتای کریپتویی کمک کنه راحت‌تر کار کنن.

• تقویت زیرساخت‌های کریپتویی: بعضی از اعضای دولت روی پروژه‌های مربوط به ارزای دیجیتال کار می‌کنن که می‌تونه پذیرش این حوزه رو زیاد کنه. مثلا ارز‌هایی مثل ONDO یا Hbar

• نقش پررنگ‌تر استیبل‌کوین‌ها: رابطه نزدیک اعضای دولت با پروژه‌هایی مثل تتر می‌تونه این ابزارا رو بیشتر وارد بازی کنه.

چالش‌ها

• نگرانی‌های امنیتی: مسائل مربوط به کلاهبرداری یا ریسک‌های مالی همچنان ممکنه جلوی پیشرفت رو بگیره.

• تعامل با کنگره: تصویب قانونای جدید نیاز به همکاری کنگره داره که همیشه ساده نیست.

دیدگاه افراد کلیدی دولت

• اسکات بسنت: وزیر خزانه‌داری جدید، طرفدار آزادی اقتصادیه و دید مثبت به بیت‌کوین داره.
  • هاوارد لوتنیک: وزیر بازرگانی جدید، یکی از حامیای جدی بیت‌کوینه و حتی خودش هم بیت‌کوین داره.
  • ایلان ماسک: به‌عنوان رئیس دپارتمان کارایی دولت انتخاب شده و از حامیای پر و پا قرص بیت‌کوین و دوج‌کوینه.
  • دیوید ساکس: مسئول بخش هوش مصنوعی و ارز دیجیتال کاخ سفیده و داره روی یه چارچوب قانونی برای کریپتو کار می‌کنه.

حالا بنظرتون یک روند صعودی قوی دیگه رو توی بازار می‌تونیم ببینیم؟

یا قراره Buy The Rumor Sell The News اتفاق بیفته؟

1 لایک

قراره Buy The Rumor Sell The News اتفاق بیفته…

کندل های ماهانه قبلی بیت و ریپل شادوی بلندی داشتن …به نظر من در بهترین حالت شاید و شاید یه بالایی بزنه در حد شادو کردن که بگن مثلا ترامپ تاثیر داشته بعد کله میکنه میاد پایین…تو چند سالی که من تو این بازار بودم همیشه انتظار وقوع یه چیزی تاثیر بیشتری تا زمان وقوع اش داره…
ژانویه که تموم بشه دید بهتری میشه از بازار داشت…اگ ژانویه زیر 100 ببنده به معنای تخلیه است…

1 لایک

عجب پیشبینی کردم !!! هنوز مونده تاپایان ژانویه…
پایان ژانویه اگ شادو شد ، هم ریپل هم بیت…به خصوص بیت زیر 100…عملا پایان سیکل اعلام میشه…

1 لایک

…با این وضعیت و تا 4 روزه دیگه اگ بازار اینجور بمونه ، همین سناریو ک گفتم اتفاق می افته

1 لایک

الان دارم نوشته های خودمم رو تو این hub با بازبینیش هایلایت میکنم و یه جورایی با خودم حال می کنم !!!

2 لایک‌کرده

:joy: :joy: :joy: :joy: عالی هستی مهرداد

دوست عزیز با یه @ و کد کاربری من هر جا باشه من پیامت رو میبینم …الان اینجا نوشتی که عنوانش یه چیز دیگه است نظم انجمن رو بهم میزنه…
این کدوم ارزه متاسفانه چندین ارز با این نماد تو کوین مارکت کپ ثبت شده…

1 لایک

بیت کوین بر لبه !!!