ایپوچ سوم ایرداپ grass

درود به همه دوستان من توی ایپوچ سوم grass که امروز تموم شد 165 ساعت اپتایم داشتم ولی وارد سایت grassfoundation که میشم نگاه میکنم هیچ توکنی بهم تعلق نگرفته میخواستم ببینم کسی با این مشکل روبرو شده؟

الان محاسبه نمی کنه. الان تو استیج دوم Epoch 4 هستیم استیج 1 تا هشت Epoch رفت بعد ایردارپ رو داد.

من از استیج یک بودم بعد اینکه استیج یک تموم شد شبکه لانچ شد توکن داد بهم تو استیج دوم هم ایپوچ اول و سوم رو بالای صد ساعت اپتایم داشتم. رفتم توییتر گرس رو نگاه کردم از 15 jun به اینور هنوز توییتی نزده. به نظر شما ینی ادامه بدم ایپوچ چهار رو؟

کار خاصی که قرار نیست بکنیم یه آپ هست که نصب هست رو سیستم پس ادامه بده

شما خودت هم تو این ایپوچ سوم که تموم شد ریواردی دریافت نکردی؟

سلام خدمت دوستان عزیز
من سیزن دو رو انجام دادم ووسط سیزن۳دیس کانکت شدم ودیگه وصل نمیشم،کسی می‌تونه کمک کنه چکارش کنم؟فقط امتیازی که از رفرالهام جمع میشه رو می تونم ببینم بقیه هم اصلا ماین نمی کنه

نه. کلا ایردارپ اول رو هم که داد بعد اتمام استیج 1 بود اینم همینطوره ادامه بده تا اتمام این دوره حالا هرچندتا Epoch شد مهم نیست اخر محاسبه میکنه. این بهترین ایردراپ راحتی بوده که گرفتم. بهتر از وقت گذاشتن رو ایردارپ های تلگرام هست.

اونایی که ادامه ندادن بهشون تعلق نگرفت. دوست من فعال بود ولی چون کیف پول وصل نکرده بود شامل نشد.

اون که صد البته من خودم تو استیج اول نزدیک 70 دلار گرفتم اونم فقط وقتایی که سیستم بیکار بود میزدم وصل بشه به هر حال ممنونم از راهنماییت

1 لایک