نظر افراد مطرح حوزه ارز دیجیتال در مورد میم کوین ترامپ!

دنیای ارزهای دیجیتال بعد از ترامپ و میم کوین جنجالیش رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است! حالا دیگر هر کسی از مستر بیست (MrBeast) یوتیوبر گرفته تا هر سلبریتی دیگری به‌دنبال عرضه یک میم کوین در بازار می‌افتد!
در این نوشته قصد دارم نظر افراد مشهور دنیای کریپتو در مورد اتفاقات اخیر را جمع‌آوری و به اطلاع شما برسانم. دنیای کریپتو این روزها شاهد پدیده‌ای خیره‌کننده است: توکن TRUMP با رشدی سرسام‌آور به ارزش باورنکردنی ۷۰ میلیارد دلار رسیده و رکوردهای جدیدی در تاریخ میم کوین‌ها ثبت کرده است.
با نگاهی به قیمت لحظه ای ارز ترامپ می‌شود فهمید که چقدر آدم‌ها چشمشان به سودهای روزانه و ارزهای دیجیتالی است که یک شبه پامپ‌های عجیب و غریب می‌شوند!

رابرت کیوساکی

رابرت کیوساکی (Robert Kiyosaki)، نویسنده کتاب پرفروش «پدر پولدار، پدر فقیر»، با نگاهی انتقادی به این روند می‌نگرد. او معتقد است دنیای کریپتو در حال تغییر مسیر از «آینده» به سمت یک «شوخی» است و همچنان بر سرمایه‌گذاری در دارایی‌های سنتی مانند طلا، نقره و بیت کوین تأکید دارد. او در توییت خود می‌نویسد:

نظر من درباره توکن ترامپ چیست؟ چندان نظری ندارم. متأسفانه، کل دنیای کریپتو در حال تبدیل شدن به یک دگردیسی است و از آینده به یک مضحکه تبدیل می‌شود. من همچنان به مسیر خودم ادامه می‌دهم و طلای واقعی، نقره واقعی و بیت کوین واقعی می‌خرم. به عنوان یک قانون شخصی، من در هیچ ETF‌ای سرمایه‌گذاری نمی‌کنم. من پیر هستم و چیزهای واقعی را ترجیح می‌دهم.

تحلیل میشائیل ون د پوپ

میشائیل ون د پوپ (Michaël van de Poppe) با اشاره مستقیم به ارزش ۷۰ میلیارد دلاری توکن TRUMP، دیدگاه جالبی را مطرح می‌کند. او معتقد است سرمایه‌گذاری در آلت کوین‌هایی که اخیراً ۲۰ درصد افت قیمت داشته‌اند، می‌تواند فرصت‌های بهتری را ارائه دهد. او در توییتر شخصی خود نوشت:

خرید توکن TRUMP با ارزش ۷۰ میلیارد دلار هیچ معنایی ندارد. خرید آلت کوین‌هایی که در ۳۶ ساعت گذشته ۲۰ درصد کاهش قیمت داشته‌اند، بسیار منطقی است.

MMCrypto، تحلیل‌گر مطرح

در میان هیاهوی توکن TRUMP، تحلیلگر مطرح MMCrypto نکته مهمی را یادآور می‌شود: «در میان تمام هیجانات TRUMP و سولانا (SOL)، پادشاه واقعی کریپتو یعنی بیت کوین را فراموش نکنید!». در پست توییتری او می‌خوانیم:

با وجود تمام این TRUMP‌ها و SOL‌ها، لطفاً پادشاه واقعی کریپتو را فراموش نکنید: بیت کوین!!!

آنتونی پومپلیانو

آنتونی پومپلیانو (Anthony Pompliano) با مقایسه‌ای هوشمندانه، این پدیده را در بستر تاریخی وسیع‌تری قرار می‌دهد. او برکشایر هتاوی را «میم کوین نسل بومر» می‌نامد و یادآور می‌شود که وارن بافت نیز در گذشته از طریق رسانه‌های ملی به تبلیغ سهام می‌پرداخته است. پومپلیانو در این باره می‌نویسد:

رکشایر هتاوی همان میم کوین نسل بومر است. این شرکت توسط اینفلوئنسر مالی اصلی و اولیه شروع شد. بافت عادت داشت سهامی را بخرد و سپس در روزنامه‌ها و مجلات ملی آن‌ها را تبلیغ کند. هیچ ایرادی به بافت/برکشایر وارد نیست، اما مهم است که بفهمیم «میم کوین‌ها» چیز جدیدی نیستند.

چرا توکن TRUMP مهم است؟

این میم کوین که به تازگی در بازار عرضه شده، توانسته در مدت زمانی کوتاه توجه سرمایه‌گذاران و تحلیلگران برجسته را به خود جلب کند. ارزش بازار ۷۰ میلیارد دلاری این توکن، آن را به یکی از پدیده‌های نادر در تاریخ ارزهای دیجیتال تبدیل کرده است.
شما چه فکر می‌کنید؟ آیا توکن TRUMP می‌تواند به رشد خیره‌کننده خود ادامه دهد؟ تجربه و تحلیل خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نکات کلیدی برای سرمایه‌گذاران

• ارزش بازار خیره‌کننده ۷۰ میلیارد دلاری توکن TRUMP نشان‌دهنده قدرت فوق‌العاده میم کوین‌ها در بازار امروز است
  • کارشناسان بر اهمیت حفظ تعادل در پورتفولیو و توجه به دارایی‌های اصلی مانند بیت کوین تأکید دارند
  • فرصت‌های جذاب در آلت کوین‌های معتبر که اخیراً اصلاح قیمت داشته‌اند، نباید نادیده گرفته شود
1 لایک

آقا جان، خوش اومدی به انجمن! :wave:

این داستان میم کوین ترامپ خیلی جنجالیه، ولی بیایم منطقی‌تر نگاه کنیم:
:one: ارزش ۷۰ میلیارد دلاری؟ داداش، این عدد بیشتر از یه سری پروژه‌های واقعی و با سابقه‌ست! احتمالاً بخش زیادی از این ارزش‌گذاری به خاطر هیجانه، نه کاربرد واقعی.
:two: نظر آدمای مطرح: رابرت کیوساکی و باقی منتقدا راست می‌گن، این میم کوین‌ها بیشتر یه جور شرط‌بندی یا شوخی‌ان تا سرمایه‌گذاری. حتی اگه سود کوتاه‌مدت بدن، خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی‌ان.
:three: پمپ و دامپ؟ یه نگاه به نمودارش بندازی می‌بینی اینا با پامپای عجیب و غریب ساخته شدن و احتمالاً یه‌روزی یه دامپ اساسی می‌زنن.

به نظرم مردم به جای این پروژه‌ها روی آلت‌کوین‌های معتبر که اخیراً اصلاح قیمت داشتن تمرکز کنن. یه پورتفوی متعادل با بیت‌کوین، اتر و چند پروژه جدی دیگه همیشه انتخاب عاقلانه‌تریه. ولی خب، اگه عشق ریسک و هیجانن، بذار مبلغی وارد کنن که از دست دادنش مهم نباشه!