خب ظاهرا بیت کوین قصد پایین اومدن نداره و اگر این چند وقت حواستون به پرایس اکشن بیت کوین بوده باشه از زمان تحلیف ترامپ تمایلش به بالا رفتن بیشتر بوده تا اصلاح قیمتی.
اخیرا هم که قولهایی که قبلا ترامپ داده بود یکی یکی داره عملی میشه نمونش همین آزاد شدن راس اولبریکت که واقعا عجیب بود این تصمیم ولی خب میدونیم از ترامپ هر کاری برمیاد.
خب حالا این یعنی چیکار کنیم؟
چند تا ارز دیجیتال که موقعیت کوتاه مدت مناسبی رو دارن براتون آماده کردم که باهم بررسی کنیم. بنظرم این ارزها موقعیت بهتر و مناسبتری نسبت به بقیه ارزهای بازار داشتن.
اول از همه بریم سراغ پادشاه ارزهای دیجیتال
بیت کوین (Bitcoin)
طبق تحلیل بیت کوین در پلتفرم Investtech توی تایم فریم کوتاه مدت بیت یک کانال رنجی رو داخلش قرار گرفته که چندتا مشخصه اصلی و مهم داره:
-
سقف این کانال محدوده ۱۰۶ هزار الی ۱۰۹ هزار دلار هست که اگر بخوایم دوباره جهش قیمت رو داخل بیت کوین ببینیم باید یک کندل روزانه بالای ۱۰۹ هزار بسته بشه که بعد ادامه دار بودن روند صعودی برامون تایید میشه.
-
کف این کانال محدوده ۹۲ هزار دلار هست و مادامی که بالای این محدوده بیت کوین قرار داره سنتیمنت مثبت داره و احتمال شکستن سقف کانال وجود داره.
تون کوین (TON)
اخیرا راجع به تون کوین یک خبر فاندامنتالی جالب اومده و اونم اینه که تلگرام توی قوانین جدیدش دیگه تلگرام اجازه لانچ شدن پروژهای که روی بلاک چین TON نباشه رو نمیده، به زبان سادهتر یعنی اگر داخل تلگرام پروژهای بخواد لانچ بشه باید حتما حتما روی بلاک چین TON باشه.
خب این قوانین باعث گستردهتر شدن بلاک چین TON میشه و علیالخصوص این که تلگرام هم روز به روز داره جای پای خودش رو داخل اروپا مستحکمتر میکنه.
از دید تکنیکالی بهنظر من TON الان توی بهترین ناحیه خریدش هست و حتی با شکست اون خط روند سبز رنگی که مشخص کردم میتونه به تارگتهای زیر هم برسه:
- محدوده قیمت اول: ۵.۵۵$
- محدوده قیمت دوم: ۵.۸۳$
- محدوده قیمت سوم: ۶.۱۴$
بریم کوین بعدی …
پولکادات (Polkadot)
برای پولکادات انتظارم اینه که اگر تا محدوده قیمت ۵.۳۲$ اصلاح داشته باشه و بعد از اونجا حرکتش رو شروع بکنه خیلی روند جالبی رو میتونیم ازش انتظار داشته باشیم.
پس محدوده ایدهآل من برای ورود به پولکادات قیمت ۵.۳۲$ هست. و تارگتهای بعدیش بعد از عبور از اون خط روند سبز رنگ میتونه حوالی:
- محدوده قیمت اول: ۶.۶۰$
- محدوده قیمت دوم: ۷.۵۰$
- محدوده قیمت سوم: ۸.۵۰$
ریپل (XRP)
تکیا تحلیل قبلی که از ریپل داشتم رو یادشونه؟؟
خبر خوب اینه که اون تحلیل قبلی دقیقا الان نزدیک تارگتش هست و با هایپی که ترامپ داخل بازار ایجاد کرد شاهد ادامه دار بودن رشد ریپل بودیم. حالا نکته جالب به نظرم اینه که بعد از اجرایی شدن اون برنامههایی که ترامپ برای کریپتو داشت و همینطور مشخص شدن وضعیت SEC در مورد بازار و قانون گذاری شفافتر حتی انتظار رشد بیشتر رو برای ریپل منطقی بهنظر میرسه.
دوج کوین (Dogecoin)
در مورد دوج کوین یک نکته خیلی جالبی که وجود داره اینه که با وجود این همه رشدی که داشته هنوز تا سقفش ۱۰۰٪ فاصله داره.
و یکی از بهترین میم کوینا با عملکرد عالی از نظر رشد قیمت شناخته میشه.
در رابطه با خبر جدیدی هم که داشته در جریان باشید وبسایت D.O.G.E هم ایجاد شده!
دیگه ازین به بعد قراره دوج کوین بیشتر سر زبانها باشه و خبرای بیشتری ازش بشنویم.
در رابطه با تکنیالش هم چون در تایم فریم هفتگی بررسی کردم پس اعتبارش بالاست و تا زمانی که بالای محدوده ۰.۳۰$ در حال معامله شدن هست هیج ریسکی نداره و امکان رسیدن به سقف تاریخی رو هم داره.