انتقاد از رفتار و تحلیل‌های موجود در فروم

یادمه که داشتم هشدار میدادم برای ریزش از بالای 3 دلار، هم حسود خونده شدم و هم مطالب دیگه نثارم شد! تو سایتی که هنوز خیلی ها نمیدونن کاربر تازه وارد 1 نفر نیست و خیلی ها که اسم برای اکانتشون نذاشتن به این اسم دیده میشن دنبال چی هستین؟! سرمایتون رو با حرف کی دارین به بازی میگیرین؟! هرکی تحلیلش درست باشه مثل من شاخ و شونه میکشه و هرکی هم مثل بابک گند زده خاموش میشه! یقه کی رو میخواید بگیرید؟؟؟! برید کمی مطالعه و رفتارشناسی کنید، این پولی که اینجا میسوزونید حق زن و بچه و عزیزانتونه، برای وقت و سرمایتون بیشتر از این ارزش قائل بشید، گول اخبار رو نخورید، با فکر و دور از توهم معامله کنید

من دلم میخواد به بابک گوش بدم ولی تو هیچ حقی نداری بیایی اینجا شاخ و شونه بکش اصلا به تو نمیخوره بخوای ادعا کنی

من تا الان اصلا هیچ کامنتی نذاشتم ولی حیفم اومد جواب ندم به شما دوست عزیز
عزیزم من شما چند وقتی هست که میگی ریپل میریزه و من هم کامنت های شما رو دیدم و انکار نمیکنم خب شما با توجه به تحلیل خودت پیشبینی کردی که می‌ریزه خود کلمه پیشبینی یعنی احتمال که وقتی از احتمال حرف میزنیم ممکن است اتفاق بیفتد و ممکن است اتفاق نیفتد همون طور که سازمان هوا شناسی با کلی تجهیزات پیشبینی میکند که هوا بارانی یا برفی هست ممکن است اتفاق نیفتد پس این قطعیت شما از کجاست ؟ بنده حدودا ۶ـ۷ سالی به درست یا به غلط در این بازار هستم هیچ استراتژی هیچ اندیکاتوری رو ندیدم که به قطعیت درست باشد و تمام آن ها بر اساس رفتار یک ارز در گذشته به شما پیشبینی رشد یا نزول را میدهند پس قطعیت ندارد. به نظر شخص بنده آدم با قاطعیت راجب یک موضوع حرف نزند بهتر است . البته اگر فکر کنم تحلیلی درست باشد با توجه به عقل خودم به روی چشم میگذارم و استفاده میکنم و ممنون آن فرد هستم .
در خصوص آقا بابک هم بگم که من اکثر کامنت های ایشون را تا جایی بودم دیدم و ایشون کسی رو ترقیب به خرید نکرد ایشون هم مثل شما با توجه به اخبار و دیتاهایی که هست پیشبینیشون رو اعلام کردن . همون طور که شما حق نظر دارید بنده هم دارم آقا بابک گل هم دارن . پس لطفا از خرده گرفتن و حالت تهاجمی دست بر دارید تا تحلیل ها و پیشبینی ها شما هم برای دوستان خوش بیاید .
سخن پایانی هر کس مسئول اعمال خود است و خود خواسته وارد این بازار شده است و قبل از هر خرید و فروش کلیه تحلیل ها را کنار هم بگذارد و با عقل خود اقدام کند .
امیدوارم که همه دوستان پر سود باشند :heart:

من از احتمالات حرف نزدم، به قطعیت گفتم، براش هم جنگیدم، اگر مثل خیلی ها آخرش از سر خودم باز میکردم حق باشما بود، کمتر کسی با این اطمینان حرف میزنه، بالای 3 دلار تا زیر 2 دلار رو اصلاح نمیگن، این اسمش ریزشه، اینقدر بلدم که به خودم اجازه دادم اینجوری جلوی بابک که این همه متعصب دورش رو گرفتن بایستم، چون بارم میشه از این سایت رفته بودم، فقط چون سر ریپل احساس خطر کردم برای مردم وارد سایت شدم تا شاید بتونم سرمایه چند نفر رو نجات بدم، اما خب مثل اینکه بعد از سالها هنوز مردم توهم فروشی رو از حرف حق بیشتر دوست دارن

تاثیر گذار بود چشب آخه به شما چه کی میخواد به کی گوش بده ابنقدر چرندیات مینویسیدکه ما وقتی ورود می کنیم فقط دنبال تحلیل بابا وآر هستیم تنام بقیه همهزارتا یکی میخونیم بابا تحلیل بزارید عقده ای بازی درنیارید بحث اقتصادی کتید

ترکیدنش نوش جونت