روزی روزگاری یه بختیاری نامی بود…
آره همون که تحیلیل های بزرگش زبان زد بود..
خواستم بگم خدا بیامرزتش ادم خوبی بود
رویاهای بزرگی داشت
ما رو هم خوب بدبخت کرد دمش گرم
دنبال مقصر نباش،هر چی شده،حاصل کاره خودته
برادر من
من اون اقا رو نمیشناسم ولی کسی بگه بخر
شما نباید فقط به حرف اون گوش کنید
باید خودتون مهارتشو کسب کنین
از چن نفر مشورت بگیرید
بعد مدیریت سرمایه کنید. پله ای خرید کنید
میانگین قیمت ورودیتون رو کم کنید
تا اگر بازار رشد های خوبی انجام داد
شما تاازه به پول خودتون برسید، بلکه سود کنید
ما عادت کردیم همیشه بدنبال مقصر باشیم یقین داریم باعث شکست ما اشتباهات دیگران هستند نه تصمیماتی که خودمان میگیریم من بشخصه با 5سال سابقه فعالیت در این بازار الحق باید اقرار کنم جناب اقای بختیاری تحلیلگر عالی بودند و بیشتر تحلیلاتشان (بالای70 درصد) تحلیلاتشون به واقعیتهای که بیان میکرد و سیگنالهای که میدادند نزدیکتر بود و در زمان خودش به تعداد زیادی سود رساندن با تحلیهای خوبشون اما متاسفانه خود پسندی ریشه در فرهنگ ما دارد هنگام سود همانند گرفتن نمره بالا اعلام میکنیم تلاش و کوشش خودم باعث موفقیت و گرفتن نمره بالای من شده است(معلم نقشی ندارد اما هنگام گرفتن نمره پایین یا ضرر مقصر معلم یا راهنماست که نمره کمی پایینی داده اشتباه راهنمایی کرده اخرش نفهمیدیم نمره گرفتنیست یا دادنی نمره 20گرفتم نمره 3معلم داد دوست گرامی برفرض محال ایشان اشتباه کردند و سیگنال غلط دادند شما چرا نباید اموزش ببینید و… خرید کنید و مهمتر اینکه چرا مدیریت سرمایه نداشتین و حد ضرر را رعایت نکردین یکبار دیدین اشتباهه چرا ادامه دادین و… من بشخصه از تمام دوستان و هموطنانیکه خالصانه در این فضا زحمت میکشند و رایگان اطلاعات خودشان را در اختیار دیگران قرار میدهند بینهایت سپاسگزارم اما من باید اموزش ببینم و از بین انواع مختلف سینگال درست و اشتباه انگه با عقل و اموزش من نزدیکتر است را درصورت لزوم انتخاب کنم اگر دوست داشتم بدان عمل کنم و هرگز دیگران را سرزنش نکنم چرا که تصمیم گیرنده نهایی خود من هستم نه دیگران
دوست عزیز آقای بختیاری بارها و بارها در تحلیل هایش بیان کردند که برای هلدرها تحلیل می کنند نه تریدرها
،
بنده با وجود اینکه چهار پنجم سرمایه ام ضرر کرده ام ولی به حرف های بختیاری اعتماد دارم و باور دارم که در آینده ای نه چندان دور این ضرر ها جبران خواهد شد و سود خواهم کرد
آدمیزاد چون از آینده خبر ندارد بنابر شرایط موجود باید یک سری تصمیماتی اتخاذ کند که عواقب آن را باید قبول کند ، بنده هم اگر آن موقع سرمایه ام نقد می کردم و اکنون خرید می کردم الان در کف بازار خرید می کردم و سود بیشتری می کردم و ، ، ،
بهر حال به نظر بنده هر کس که می خواهد ماهی بگیرد باید کون توی آب سرد بگذارد و اولین شرط ورود به این بازار قبول کردن تمام عواقب ناشی از نتیجه این بازار به خود است نه هیچ شخص دیگر
امیدوارم همه دوستان سود کنند