ضرر در بازار و سلامتی

ما همش دنبال سود هستیم ولی اینو نمی‌دونیم که هر لحظه به لحظه در این بازار استرسی که میکشیم میلیارد سود هم بکنی هزینه درمان روح و روان از دست رفته ما نمیشه من الان کلا سه ماه پیش با صد و نه میلیون وارد شدم الان پولم شده پنجاه تومن ولی به خودم گفتم پول که از سلامتی من بالاتر نیست به چه درد میخوره خودم داغون بشم و بمیرم برای ورثه مال جمع کنم؟کلا بیخیال شدم چه ریزش عمیق تا ته اقیانوس بکنه چه پامپ تا ماه اصلا دیگه فکرش رو نمیکنم قبلا طوری شده بود اونقدر فکر میکردم شبها فکم بیحس میشد خودم می‌فهمیدم این بازار و فکر داره نابودم می‌کنه ثانیا بزرگترین اشتباه ما اینه که بدون آموزش بدون هیچ سوادی وارد بازار میشیم بعدا پشیمانی سودی نداره و اینم بگم این بازار کلا دست یه عده ثابت هست نمی‌دونم کندل و تکنیکال شاید ۳۰ درصد درست باشه هفتاد درصد نهنگ ها هستن شما فکر کن بازار میخواد پامپ کنه یه نهنگی هزار یه فروش سنگین انجام میده کندل کج میشه پس زندگی که میکنی و زمانش مشخص نیست چند وقته روزگارت رو بخاطر پول خراب نکن اگه خدا بخواد بهت برسونه یقین داشته باش داخل کیسه زباله هم بهت می‌رسونه

من کلا بوسیدم گذاشتم کنار

همین حرفا رو نزنی دلت میترکه مجبوری به خودت دلداری بدی اگه همین پولایی که ضرر کردی رو واسه خونوادت خرج میکردی بهتر بود تا اینجا که هیچ منفعتی نداره