سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر
یه برسی از روند بازار باهم انجام بدیم البته قبلش به ۳ تا پیام قبلی من برگردید و هد ۳ بخونید اولیش ۱ ماه و اوردی پیش بود ک گفتم خود شما بخواهید تازه وارد بازار بشید ب هیچ عنوان با این قیمت بیت وارد نمیشید و بیت نیاز ب اصلاحی داره ک باعث تحریک خریدارها بشه و اگرم صعودی شد تازمانی ۲روز بالای ۱۰۷ کندل نبسته ورود نزنید پیام های بعدی هم در مورد ترید کردن صحبت کردم ک به هیچ عنوان دنبال کی آلت سیزن میشه نباشید و علمش بدست آوردید و هر روز از این بازار لذت ببرید و حتی گفتم میتونید با اعضا گروهم صحبت کنید ببینید چی بهتون پیشنهاد میدن که آیا هولدر باشید یا ترید انجام بدید اونم اصولی رو با رعایت قوانین بازار که محاله همین روزها با اهرم ۵ زیر ۲۰۰ درصد البته با سرمایه ورودی منظورمه آخه چیزی بنان مدیریت سرمایه وجود داره تو قوانین بازار سود کنید
خوب بریم سراغ تحلیل اول اینو باید درنظر بگیریم هم بیت هم اکثر آلت کوین ها شدوی بلندی تو ریزش قبلی ثبت کردن که یه قانون نانوشته داریم ک شدوها پر میشن و هم اینکه کف شدوها میتونید حمایت درنظر بگیرید و پله های ورود پس نظرم اینه یوی از بهترین نقاط ورود ب بازار پله اول یکم مانده شدو پر بشه آخه تقریبا حداقل ۷۰ درصد شدو پر میشه و پله دوم میتونید ۸۵ بیت بزارید درصورت اصلاح بیشتر مارکت درصورت صعودی بودن تازمانی ک ابتدا بالای ۱۰۲۵۰۰ کندل نبسته پله اول و بعد ۱۰۷ هزار ک دوروز باید کندل بالای این عدد بخوره میتوان ب اغاز روند صعودی امیدوار بود
بازم میگم امسال ساله ترید و اگر علمش داشته باشید میتوانید اتفاقات بزرگی برای خودتون حتی تو بدترین روزهای بازار رقم بزنید انشالله موفقیت تک تک شما عزیزان
بازم خواستید میتونید با اعضا گروهم در ارتباط باشید یا حق