حمایت از معامله‌گران خُرد

حرفامو جدی بگیر عزیز ۳ سال هست دارم فقط فقط فقط اتریوم معامله میکنم تو واچ لیستم فقط اتریوم رو دارم فقط اینجا که به من پولی نمی‌دن یا حتی شمارمم نمیتونم بزارم خدا شاهده به جون همه کسم میگم بزار بگم شاید یکی استفاده کنه یه پولی ببره به خدا اگر چند ماه وقت بزاری با جون دل کتاب بخونی تمرین کنی بک تست بگیری ژورنال نویسی کنی خدا شاهده با ۵۰۰ دلار روزی ۴۰ دلار کار می‌کنی کمه؟
نه به خدا آنقدر تو بازار بولیش رسیدی تو مارکت چشت فقط به سودای چند صد درصد یه فک کردی بو کباب میاد نه عزیز…
میدونم حرفام برا خیلیا قابل فهم نیست چون یا تازه سرمایه آوردی امید به سود زیاد داری یا تو ضرریو امید به برگشت کاش یه کم هم به عقل هوش ذکاوت و منطق امید داشتی شاید دیدتو به این با زار عوض کردیو فهمیدی که اینجا سریع تمرین و سخت ترین روش پولدار شدنه
اینم بگم زمانی موفق میشی که دیدتو از رو سود و زیان برداری و فقط سعی کنی کار درستو انجام بدی

دلیل خاصی داره که فقط اتریوم معامله میکنید؟
مثلا چرا سولانا نه

شما که فکر ما هستید خب سیگنال بذارید.هرچند به شخصه سیگنال مردم بهم خیر نداده

داداشم گلم نوکره خودتو کل خاندانتم من ولی آیا این سیگنال درسته یا فکر می‌کنی تو معامله گری استاپ نمی‌خورم من چرا میخورم و ستاپ های من بر اساس حجم خودم هست سیگنال چیزی جز نابودی برات نداره
سیگنال میخوای چشم
برو یوتیوب دوره آهنگری رو بیبین من همه اساتید و دیدم دورشونو کامل ترین و شیوا ترین و قابل فهم ترینش دوره این آدمه که کاملا رایگان هست
بعد برو انقلاب نشر چالش کتاب روانشناسی معامله گری برت استینبارگر و کتاب کندل شناسی استیو نیسون و معامله گر منضبط مارک داگلاس رو بخر ایده هاتو رو چارت ۲ ماه بکتست بگیر شروع کن با ۵۰۰ دلار اینم سیگنال موفقیت و خودکفایی تو بازار
به بزرگی خدا به خاطره تو اینجام که بیدارت کنم

بهترین تریدر های دنیا فقط روی یک شاخص معامله میکنن
مثلاً طرف کل عمر معامله گریشو طلا معامله کرده
و من چارت اتریوم رو دوست دارم و بهتر درکش میکنم
نقدینگیش بالاس و کمتر استاپ می‌خورم خوانش چارتش رو بهتر از همه بلدم و بیشتر از همه ارز ها به ستاپ های من نزدیکه

به به درود . عجب سخن گرانبهایی . دیدتو از سود و زیان بردار و فقط کارتو درست انجام بده . سپاس :hibiscus: