پیش بینی وضعیت بازار در فوریه و مارس

۲۰ روز دیگه هم فوریه تمومه
سالی که نکوست از بهارش پیداست
ماه مارس هم ماه خرس هاست

سلام وقت بخیر
من پنجاه درصد توی ضرر هستم واقعا دیگه مغزم کار نمیکنه
بفروشم یا نگه دارم ؟ اوضاع کی درست میشه ؟

ببین حس حال منفی می دی عوضش بگو من احساس می کنم دو ماه بازار رنج بزنه

سلام دوست گرامی، اگر بفروشی کلاً به فنا رفتی، اگر پول داری الآن وقت خریده، (با خریدی که آقای دونالد ترامپ کرده از اتریوم)یه آلت سیزن قوی تو راهه.
شما به پولت میرسی و سود خوبیم میکنی،فقط از اخبارها ورویدادهایی که پست میکنم ودیگر دوستان هم زحمت می‌کشند،اخبار روز رو پست میکنند،بامن ودیگران همراه باش.

من همیشه از یه چیزی هراس داشتم وترس داشتم و اون اینه که خودم که میخام بفروشم بیام و اینجا عنوان کنم، چرا که اگر یه صعود کوچولو موچولو بخوره همه منو زیر سؤال میبرن،آی چرا گفتی الآن ما اگر نفروخته بودیم الآن توی سود بودیمو ازین قرار. چی بگم والله موفق باشید

بیت کوین اصلاح داره.باید حد ضرر ۱۰٪ همیشه بذاری
نهایتا ۲۰٪
منم چند بار باختم تا فهمیدیم مهمتر از سود مدیریت سرمایه هست.
نقطه خوبی برای خروج نیست.
خروج در مثبت بیست درصد
اگه هولدر هستید تا آخر سال ۲۰۲۵ به ۰.۸۵ سنت میرسه اونجا خارج شید.

سلام
لطفاً راهنمایی کنید
کی رسد می کنه

داداش عزیز برادر چرا اشتباه راهنمایی میکنی تا آخر2025 به 85 سنت میرسه؟؟؟؟؟؟؟

نهایت انتظارش یک یا دو ماه. والسلام. کاربر تازه وارد لطف کن شما که صبر نداری ازین بازار بکش بیرون یا تو قله خرید نکن.

تو چه موجود عجیبی هستی تو یه مدت باپیجی به اسم اتنا مردم رو گمراه و کلافه میکردی الان اون پیج رو گذاشتی کنار با پیج کوسه فانتوم( ماهی قرمز) داری با زندگی مردم بازی میکنی دنبال عاقبت به خیری نگرد تو بد جوری زمین گیر میشی کارما…

تا کجا میره بالا هر موقع فروختی بگو

بعد از اصلاح کامل بیت کوین،بیت باید ۸۹ هزار بشه اگه پولبک زد سونیک رشد میکنه اگه کمتر شد که بیت تا کانال ۷۲ هزار میره و سونیک هم میشه ۰.۲۰ سنت
درصورت برگشت بیت کوین سونیک هم رشد میکنه
نگاه چارت بیت کوین کن

چند خارج شیم تا کجا میتونه بالا بره