روایت یک شکست در بازار ارز دیجیتال

آخه چقدر پول آوردید توی این بازار که با من کل کل میکنید پسر خوب من هفت میلیارد تومن وارد بازار کردم وقتی قیمت دلار پنجاه تومن بود اگه سکه خریده بودم پولم الان دو برابر بود
اومدم روی این سولانا که واقعا بهتر از آلت کوین های دیگه عمل کرد دمش گرم ولی سود چندانی نداده هنوز
البته به شخصه توکن ترامپ رو روی ۱۳ دلار خریدم و پنجاه دلار فروختم و ملانیا رو روی سه دلار خریدم ده دلار فروختم
با این حال راضی نیستم و دنبال سود های بزرگ هستم
میخوام بار خودمو ببندم و بازنشست کنم خودمو
یه ویلا لاکچری توی شمال بخرم با یه ماشین خارجی بعدش دیگه بخورم و بخوابم فقط لذت دنیا رو ببرم
بخاطر همین ریسک کردم و کل پولم رو تبدیل به میم کوین stupid کردم روی شبکه سول و ریختم داخل کیف پول
بنظرم این stupid coin که الان قیمتش 0.002 هستش میتونه راحت تا یک دلار بره و پول من صد و پنجاه برابر بشه
خدایا شکرت

انشاالله که سود خوبی کنی از جمله تمام دوستان ولی حاضرم با تو یکی اسکرین بگذارم از کیف پول و بهت ثابت کنم که فقط حرف میزنی و حقوق بگیر صرافی هستی و با حرفهات کاری میکنی که دوستان تازه وارد که نمیشناسنت با حرفهات خرید و فروش کنن و متضرربشن ولی بدون که پاگیرت میشه و نکن دوست عزیز .

هرکس هرچی داره انشاالله خدا بهش هزار برابر بده ولی اینو گذاشتم که دیگه دهنتو ببندی بری همستر بازی

اینجا خوبیش اینه که تو هرچی بگی کنتور نمیندازه :rofl::rofl::rofl:
البته دیگه همه این د. و. ز. ا. ی رو میشناسن

داداش اینو همه میشناسنش کاش ادم صرافی بود اونم نیست اخه ولی میدونم که خیلی دوست داشت ۷ میلیارد داشته باشه:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

دوستان حرفهای این مریض رو باور نکنید
اولا هیچکس همچین ریسکهایی نمیکنه اگه عقل سالمی داشته باشه
دوما اشخاصی مثل ایشون که عقل سالمی ندارمد رویا بافی میکنن چون نه عرضه کار کردن و پول درآوردن دارن نه بهشون ارث و میراث میرسه
اگر هم داشتن پولی، با این طرز فکر میلیارد رو به باد میدادن
سوم آخه بیشعور تو علم غیب داشتی سولانا رو دادی فلان گرفتی اونو دادی اینو گرفتی، (فعلا اینو داشته باش)
تو که تا هفته قبل میخواستی کلیه بفروشی اصلا میدونی ۷ میلیارد چندتاصفر داره
حاضرم شرط ببندم تو هفت میلیونم یه جا ندبدی
همونطور که گفتم با این عقل و هوش و عرضه ای که داری اگه ۷۰۰ میلیاردم بهت کیدادن صفرش میکردی
حالا هی بشین خیال بافی کن و نو عالم هپروت رویابافی کن