سلام خدمت دوستان گلم. هرکاری قانون خاص خودش رو داره من خودم دوسال هست که تو این زمینه فعالیت دارم تا حالا هم ۶۰درصد سرمایم رو از دست دادم در این زمینه. تنها چیزی که در این دوسال آموختم این بود که هیچوقت کل سرمایتون رو ارز نخرید حداقل باید نصف سرمایتون نقد باشه تا بتونید در اصلاحات بازار خرید کنید دوم اینکه هیچوقت نگین زود بخرم دیگه فرصت خرید نخواهم داشت نه اصلا اینطور نیس این بازار تا دلت بخواد فرصت خرید میده.نه در خرید عجله کنید نه در فروش. اگه هم عجول بودید در فروش عجول باشید در وقت خرید اصلا اصلا عجول نباشید وگرنه مثل من نابود میشید اونایی که تجربه این بازار رو دارند میدونن من چی گفتم
مردمومن ۲سال پیش بیتی۹۰۰میلیون بودامروزنزدیک به ۹میلیاردتومن شده توچکارکردی ۶۰درصدسرمایتو دادی به زیان خب معلومه توبلدنیستی
تو بلد باش سود کن اگه تونستی
چرا هر کسی حرف قشنگ و آموزنده میزنه باز هم یه عده که هیچی نمیدونن(مثل تو) جواب میدید.چه عیب داره امثال تو سکوت کنند تا افراد دانا وقت صحبت داشته باشن؟
به اونایی داداش تو سقف خریده حتما ..اگه به سال باشه که همین بالا برو نمودار همین فلوکی رو نگاهک ۴سال پیش۱۴۰۰ قیمتش ۰/۰۰۰۲بوده الان شده۰/۰۰۰۰۹این یعنی اگه دوسال که هیچی اگه چهار سال پیش تو سقف میخریدی الان تو ضرر بودی هنوز به پول خودت نرسیده بودی