خرید ریپل در کف قیمت

سلام و وقت بخیر، اگر سرمایه راکد دارید در صورت ریزش ریپل به زیر ۳ دلار پله ای خرید کردن خوب است، این ارز مستعد رشد در آینده نزدیک و سرمایه گذاری بلند هست، این نظریه شخصی= سلب مسئولیت ، پیگیری و تحلیل کنید تا از این ارز عقب نمانید، به نظر من نوسان گیری کوتاه مدت هم می شود از این ارز داشت، پر سود باشید

2 لایک‌کرده

ریپل به احتمال زیاد پرونده اش حل و فصل شود، و آنوقت هست که شاهد رشد این رمز ارز تا ۱۰ دلار نیز باشیم، نظر شخصی بنده این است مقداری از سرمایه را به این ارز ورود کنیم، فکر نکنم زیر ۳ دلار بیاید، اگر هم بیاید سریع بازگشت خواهد داشت ، برای پله پله خرید کردن از الان فرصت مناسبی است، تحلیل و بررسی با خودتان، باشد که پرسود باشید

2 لایک‌کرده

اگه ریپل زیر ۳ دلار بیاد، قطعاً محدوده حمایتی مهمی می‌شه، ولی بستگی به حجم معاملات و رفتار نهنگ‌ها داره. از نظر تکنیکال، شکست حمایت‌های قبلی می‌تونه لیکوئیدیشن‌های سنگین بیاره ولی به ثول شما با پول مازاد تو پرتفولیو داشته باشیم بد نیست

2 لایک‌کرده

با توجه به اخبار این روزها درباره ارز ریپل ، فروشندگان با احتیاط بشتری اقدام می کنند و مقاومت بالای ۳ دلار همچنان برای ارز باقی هست، احتمال رفع موانع حقوقی این ارز بالا است، و صعود این ارز نیز محتمل است، ان شاءالله که اینچنین باشد، باز هم نظر بنده ورود به این ارز است، این نظریه= رفع مسئولیت احتمال صعود ۹۰ درصد است. پرسود باشید

2 لایک‌کرده

موقع مناسب به ورود ارز ریپل بررسی کنید اگر خواستید ورود کنید، اختیار با خودتان موفق و پرسود باشید

1 لایک

پرایس اکشن میگه صب کن !!!

2 لایک‌کرده

دو هفته قبلی شادو شده این هفته هم قرمز …مستقیم 2.6 الی 2.7 تازه اینم میتونه فقط ایستگاه اولش باشه!!!
باید صبر کرد…

2 لایک‌کرده

به نظر بنده از همین جا پله ای به مقدار کم خرید زدن خوب است

1 لایک

این پیام قدیمی من در ریپل که گوش ندادن :

مهرداد

۶ روز قبل

سلام یه کندل نزولی 19 ژانویه زده و اون نشون دهنده رونده و تا الان بعد از چندین روز نتونسته قیمت بالای اون بره نتیجه اون کندل به ما خبر از قیمت 2.6 الی 2.7 میده … روند نزولی زمانی تمام میشه که قیمت روزانه بالای کندل 19 ژانویه ببنده…خودتون نمودار رو نگاه کنید متوجه میشید…در غیر این صورت به سمت 2.6 الی 2.7 میره… در تایم هفتگی هم واگرایی منفی rsi داریم و با توجه به کندل دو هفته گذشته که شادوی بلند داشته این میتونه تایید کننده 2.6 الی 2.7 شدن ریپل در اینده نزدیک باشه… در تایم ماهانه هم اون ماه کندل شادوی بلندی داشته ک اگ این ماه هم با شادوی بلند ببنده به معنای یه بازه زمانی نوسانی طولانی مدت خواهد بود… … فعلا تو کوتاه مدت بسته شدن قیمت روزانه بالای 19 ژانویه مهمه نبنده میره سمت 2.6 الی 2.7

1 لایک

پرایس اکشن هیچ وقت دروغ نمیگه !!! در تایم روزانه کاملا مشخص بود به چه ناحیه میخواد بره…

1 لایک

حالا در تایم هفتگی واگرایی Rsi مشهوده اون دو کندل با شادوی بلند در تایم هفتگی هم مشخصه …

نتونه خودشه رو 2.6 تثبیت هفتگی بده ایستگاه بعدی محدوده دو دلاره !!!

1 لایک

این وضعیت ماهانه :

1 لایک

با توجه به درخواست ریپل و عدم تمایل فروشندگان، مقاومت فعلا باقی است و به نظر نمی رسد تا این حد ریزش داشته باشد، و قدری هم ریزش این ارز بستگی به ریزش بیت کوین نیز دارد، به هر حال از نظر و نمودارهای ارسالی شما تشکر، و بازار نیز ممکن است دست خوش خبرهای سیاسی بشود، پرسود باشید

2.6 رو تایم هفتگی نباید از دست بده…

1 لایک

حال کردی ایستگاه 2 دلاری رو ؟!

پرایس اکشن دروغ نمیگه !!!

2 لایک‌کرده

یه مینی شورت هم اینجا باز کنیم !!!

مهمترین رکن موفقیت صبر کردنه!!! یه نگاه به پیامهای بالا بندازید …
یه دوستی داشتم تو بورس بود وقتی وارد اردیجیتال شدم به من توصیه کرد فقط رو بیت باشم و جالب اینکه توصیه کرد رو همون بیت هم سالی چند معامله مطمعن انجام بده…
هرچند که افزایش تجربه ام کم کم توصیه اش رو گذاشتم کنار…ولی بزرگترین درسی که از بازار گرفتم صبر بود …

1 لایک

ارز ریپل در حال صعود تا ۳/۵ دلار اگر اتفاق یا خبر خاصی نباشد

وقتی شادو بلند زده بشه به احتمال بسیار زیاد بخشی یا همه اش تکرار میشه … بنابراین من انتظار پایین رفتن داشتم !!! و چون کندل رو اولین روز هفته زده بود و اگر تاپایان هفته کندل رو باز با همین شاد بلند ببنده طبق همون اصل ک گفتم باز باید می اومد پایین یعنی روند چند روزه اش نوسانی بود در نتیجه من شورت گرفتم و نتیجه شد تصویر زیر !!!

به این میگن تجربه !!!

1 لایک

1 لایک

قک میکنی تا کجا میریزه یه لانگ نمکی بزنیم؟