خاطرات و تجربیات بازار ارز دیجیتال، درخواست راهنمایی

چند سالی هست که تو رمز ارز هستم همش بیشتر ضرر بود تا سود
این آخری با ریپل آشنا شدم
خدایی ارز خوبیه خوبیش مثلاً بخاطر اینکه اگه ریزش داره بلاخره هرحور شده برمیگرده برعکس رمز ارزهای دیگه که وقتی می‌ریزه تمومت میکنه وقت نام بردن نیست از حوصله خارجه ولی حتی همین معروفهاش
مثلاً په په ، په په ۲، شیبا ، دوج ،فانتوم ، مون آپ بیبی دوج … قصد سم پاشی ندارم خداشاهده همین یه ماه پیش که ریزش ها شروع شد اونارو نقد کردم ریختم توهمین ریپل بخدا صبح وقتی رفتم چک کردم صدهزار مرتبه خدارو شکر کردم ازشون خلاص شدم چون واقعا بازهم سقوط دارن
تا الان که تو ریپل اگه سود زیادی نکردم ضرر هم نکردم دلیلش اینه که من موقعی که قیمت یادش بخیر به ریال ۱۵۰ شصت هزار تومن بود تا الان پله ای خرید زدم حدودا فکر کنم از دو سه ماه قبل
بالاترین خریدم دویست و هفتاد بود البته خوشبختانه فقط ۲۰ م ،قصدم هم هولد هستش واقعا اگه اینجا هم ضرر بشه خیلی سخته ، رمز ارز اعتیاد سختیه ترکش خیلی سخته گفتنش راحته
توصیه های آقا بابک برام خیلی ارزشمنده و سایر دوستانی که اسم نبردم همه عزیزن مثلا آقا آرش عزیز یا کاربره تازه وارد یا از شیشه بی می … میگم دیگر عزیزان همه خوبن همه دوست داشتنی ، دانشگاهی برای خودش
بیشتر از خوده ریپل
همین گروه که اینجا تشکیل شده
پیامها راهنمایها حالا هم تلخ هم شیرین ، ولی خواستم بگم خیلی برام ارزشمنده
خدا یارو یاورتون باشه
شاید فقط همینها از ما یادگار بمونه
انشاءالله که همه پرسود باشین

دوستان سلام
این دوستمون کاملا درست میگه …دوستان همیشه مقداری بیشتر ارزهای قدرتمند تو سبد داشته باشید و مقدار کمتری اگر میخواهید ریسک‌ کنید از ارزهای رتبه پایین…این بازار خیلی بی رحم هستش…بعد میخوای به پول ت هم برسی باید خیلی صبر کنی …حالا اگه تازه ارز و پول ت نابود نشه…

سلام عرض ادب واقعاً دمت گرم با این حرف ها خوب ودلشینت
یعنی بنظرم تنها ارزی که گروه نفراتش واقعا 100درصد آدمهای با ادب با اخلاق هست همین گروه من اولین بار که آمدم سه تا ارز خریدم البته تا چند روز فقد نگاه میکردم بعداز چند روز خریدم
بونک بود ارز جم وریپل اینجا آقابابک وباقی دوستان که راهنمایی میکردن هم لذت بردم از دوستان هم سود خوبی گیرم آمد
ولی تو اون دوتا ارز هم ضرر کردم هم از خیلی پشیمون تا الان که نزدیک 4ماه داره میشه هنوز وقتی میرم نگاه میکنم فرار میکنم ولی وقتی اینجا میام تا آخر همه ای پیامهارا نخونم نمیارم
واقعاً از همه ای دوستانی که اینجا کمک میکنن ممنونم
البته یه چند نفر هم تو ارز بونک هستن واقعا آدمهای عالی هستن ولی متاسفانه زیاد پیام نمیزارن

دقیقا درسته
کاربرهای اینجا همه خوبن
منم سر همین ریپل خریدنم یه ترسی افتاده بود به جونم که نکنه همه چی گرون شه وریپل سود چندانی نداشته باشه،که دوستان امیدواری دادن.خدا خیرشون بده.ان شالله همگی پرسود باشن.