سوال در مورد خاموش کردن تایمر برای ایرانی ها

سلام دوستان ، حواستون باشه ، مخصوصا کسایی که روی آلت کوین ها هستند ، بیت توی تایم روزانه و هفتگی سقف دو قلو رو داره نشون میده و دامیننس تتر کف دوقلو ، در صورت شکست محدوده ی ۹۰ تا ۸۸ میتونه تا ۷۷ بریزه قبل هر اقدامی لطفا خودتون بررسی کنید

دقیقاً
توو تایم روزانه و هفتگی سقف دوقلو کاملاً مشهوده. صبح توو ریپل ورود کردم و قبل کندل ۳:۳۰ خارج شدم. این بازار ارزش این همه وقت صرف کردن و اضطراب و استرس رو نداره؛ ضررشم بماند. من فروختم و برا همه ازش میرم بیرون و زندگی و سلامتی‌مو نجات میدم. ۲۵ درصد ضرری هم که کردم جهنم …

هزاران کامنت اینجا هست و هزاران تحلیل شاید پنج تاش درست دراومده اونم از هزاران نظر خب این شانسییه پس تحلییلتون از زیر بنا غلطه بهترین تحلیل گران جهان اشتباه میگن وای ب حال شما ها

سودشم ارزش این همه وقت گذاشتن نداره. سرمایه‌گذاری‌های خیلی امن‌تر و مطمئن‌تر هست که متاسفانه در این سه سال ازش غافل بودم. سه سال پیش که ضرر حسابی کردم، امسال هم که ۲۵ درصد ضرر!!! در مجموع اعتیادآوره و هر بار به امید گرفتن ماهی قلاب میندازی توو رودخونه کریپتو، از اون رودخونه به اون رودخونه؛ اینجا فقط افراد به امید اینکه سود کنند میان، بعد که سود نکردن و بجاش ضرر کردن، این بار به امید اینکه پول‌شون برگرده، هولد می‌کنند، یا سرمایه بیشتر میارند تا ضرر جبران بشه. ولی ضرر اندر ضرر دومینووار میره جلو تا فرد سرمایه‌شو یا از دست بده یا تا خرخره بره توو ضرر؛ وقت، اعصاب‌خوردی و بقیه‌ی تنش‌های روانی هم بماند.