تجربه خرید و نگهداری یک ارز خاص به مدت ۲ سال

سلام خدمت دوستان ، بنده حدود ۲سال هست که با این ارز از طریق یکی از دوستانم که بازی استپن را داره آشنا شدم تو این دوسال دیدم چندین بار آمده تا ۷۰۰۰ تومان و رفته تا حدود ۳۵ هزارتومان ، با توجه به اینکه هر چند ماه یه پامپ خوبی میکنه و نسبت سود به قیمت ارز تقریبا بالاست مثلا ۶ هزارتومان میخری رو ۱۸ میفروشید و این موضوع تو ارزهای دیگه کمتر اتفاق میفته و یا حداقل من نمیشناسم به همین خاطر به بخش از سرمایه ام را فقط این ارز را میخرم و رفت بالا میفروشم اخرین بار هم جدود دو ماه پیش ۹۸۰۰ خریدم و رو ۱۶/۲۰۰ فروختم که تا حدود ۱۹۰۰۰ تومان هم رفت بالا، الان مجددا خریدم و میشینم تا بره بالا و چون سودش خوبه ارزش نگهداری داره . ،

همین هوس و زیاده خواهی خیلی ها رو گول میزنه

سلام ، شما میفرمایید زیاده خواهی من میگم ریسک، اگر ریسک نکنیم که برنده نخواهیم شد. اول اینکه بنده رو این ارز زوم کردم و به دقت رفتارش را بررسی کردم و تا حالا چندین بار ازش سود گرفتم. ضمنا بنده بخشی از سرمایه ام که به ارز دیجیتال اختصاص دادم را به چند قسمت تقسیم کردم و دو بخشش را بردم تو این ارز ، به هر حال تجربه ای بود که گفتم . حالا چند ماه دیگه مشخص میشه سود کردم یا ضرر، الان و فعلا به ازای هر ۵/۵۰۰ تومان( قیمت خریدم) ۱۰۰۰ تومان رو سود هستم تا ببینیم چه شود

سلام بسیار زیبا و منطقی توضیح دادید با اینکه 2سال توی این بازار هستید بیشتر از کسانی که مدعی خاک خوری این بازار رو دارند عمل کردید