تحلیل بازار ریپل، وضعیت و پیش‌بینی‌ها

سلام و درود
فعلا روند اصلاحی پیش میره ولی بزودی زود دوباره مطابق الگوریتم کشور روند صعودی شروع میشه البته صعود که چه عرض کنم بهتره بگیم شارپی !
متأسفانه قیمت دلار تا قبل از سال تحویل 1404 عدد100هزارتومان رو لمس خواهد کرد و تا اواسط سال جدید شاهد حداقل دلار 140هزار تومانی تا حداکثر دلار
160هزار تومانی خواهیم بود :broken_heart:
نکته تاسف باری که وجود داره اینه که الان ارز دولتی 55هزار تومان هستش و بزودی یقیناً بانک مرکزی دستور بالا بردن ارز دولتی را خواهد داد و همین مسئله باعث افزایش شدید قیمت محصولات خواهد شد احتمالا این افزایش قیمت 70الی 100درصد رشد قیمت را در بر بگیرد :broken_heart: یعنی قیمت محصولات حداقل 1.5برابر و حداکثر 2برابر گران تر شود
این گرانی با بالا رفتن قیمت بنزین میتواند رشد بیشتری را هم داشته باشد
به همین جهت پیشنهاد میشود فقط و فقط سرمایه و سپرده های خود را به تتر ، طلا و سکه تبدیل کنید یا ارز های قوی با پتانسیل رشد خوب تهیه کنید تا از گزند جدی تورم دور بمانید

امیدوارم این نیز بگذرد…
هر چند سخت میگذرد💔

این تحلیل ها و پیش بینی ها از سناریوی تکراری اقتصاد تورم زا کشورمون بدست اومده یقیناً بدتر از این میشه که بهتر از این نمیشه
مراقب سرمایه هاتون باشید دوستون دارم مردم عزیز:heart::heart_hands:t4:

شما 50 درصد مالیاتی که مجلس تصویب کرده رو هم روی زنجیره تامین در نظر بگیرید همه چیز 3-4 برابر میره بالا

نصف سبد تتر گرفتم یا تبدیل کردم ب تتر. نصف هم چندتا ارز اول خصوصا اتریوم گرفتم. فعلا ک ارزها اصلاح میزنن و زورهای اخرشونه. تا 10 اسفند وقت هست واسه خرید ارز. الان میشه از تتر سود گرفت و توی اسفندماه 50 درصد رو تبدیل ب ارزهای دیگه کنم. ک هر دو داشته باشم.