روند و سیگنال برای سونیک

درود
امروز 15 اردیبهشت ، سونیک به جای فانتوم در صرافی کراکن فهرست میشود.

تاثیر ریزشی داشت این لیست شدن

1 لایک

وقت بخیر

3 لایک‌کرده

سلام جناب موحد. لطفا یه تحلیل می‌زارید. تا کجا ممکنه اصلاح کنه.

الگوی بلند مدت و احتمال تکرارش…

1 لایک

کوتاه مدت :

و

2 لایک‌کرده

2 لایک‌کرده

درود اقا مهرداد میشه رو این سیگنال سونیک که گذاشتین پوزیشن بازکنم

سیگنال چی؟
نه !!! الان یه نقطه حساسی هست…نیاز به تجربه زیاد داره…صبر کن تا کندل هفتگی بسته شه…الان معلوم نیست اصلاح داره یا شکست اتفاق می افته …یکی دو روز صبر کن …تا این هیجانات بخوابه..لانگ رو باید تو اصلاح بگیری…شورت هم باید شرایطش باشه…
البته اکثر ارزها به اون تارگتاشون رسیدن …فردا شب مشخص میشه تا روز دو شنبه که بازار اصلاح داره یا حرکت صعودی ادامه دار!!!..

2 لایک‌کرده

میشه ازتون خواهش کنم ■■■■■■■■■■■ اگه دارید رو ایمیلم بفرستید چندتا سوال دارم ممنونتون میشم

اقا رحیمم که گفت دمو نصب کنید سیگنال میدم ولی اصلا نیستش وما همچنان منتظر سیگنال:frowning:

2 لایک‌کرده

ببین دوست عزیز سیگنال اینجوری نیست…اکثر ارزها یه سری مقاومت قوی رسیدن ولی تاییدیه شورت نداده…مقاومت هم میتونه شکسته بشه …پس منطقی نیس تو این نقطه لانگ یا شورت گرفت…مگر تحلیل کلی که احتمال زیاد رو پایین اومدنه..ولی حواست باشه من چند شب پیش تحلیلم اشتباه بود برای معامله خودم و ضرر کردم…من این روند صعودی رو بعد از ریزش و اصلاح بیت پیش بینی کرده بودم و زمانش هم یکی دو هفته دیگه واسه استارت پیش بینی کردم ولی الان غافلگیر شدم…
البته چند معامله باز کردم ولی اصل پولم رو بیت بود ک اونجا ضرر کردم…

ولی درکل اکثرا به مقاومت رسیدن مثلا الان دوج شده این شکلی…ساختار بلند مدت احتمالا صعودیه..ولی الان به مقاومت رسیده و rsi تو تمامی تایمها به اعداد اشباع عجیبی رسیده…ولی این میتونه ادامه دار باشه و دلیلی قطعی بر اصلاح نیست ولی احتمالش هست…
فردا تا پسفردا دوشنبه همه چی مشخص میشه…

اگ اصلاح داشت بازار بعدش در روزهای اینده میشه لانگ گرفت اگ مقاومتهاش رو شکوندن تو مقاومت های بعدی با احتمال بالای 90 درصد میشه شورت گرفت…

3 لایک‌کرده

دوستان داخل گروه تلگرام که داریم یه کم سوال زیاد دارند وقت نمیشه به همه برسم ولی میام

1 لایک

درود
چهار گوش بالا را رد کند، جهش میکند.
کافی ایچیموکو هم بیاندازید.

1 لایک

مگر سقف چهار قلو هم داریم.

1 لایک

دلیل این اتفاق اینه :
فقط مکدی هفتگی رو نگاه کنید!!!
سطح فانتوم فعلا در همین حد بود !!!

اکثر ارزهای مکدی مشابه دارن!!!

3 لایک‌کرده

دقيقا منم دقت كردم كه همشون مثل هم بالا و پايين دارند و تحت تأثير بيت كوين هستند
علتش چيه؟

بازار کاملا بهم همگرا است…اینجا بازار سهام یا بورس جهانی نیست که..همه منتظرن ببینن بیت چی میشه… کلا همیشه جفت ارزی بیتی رو چک کن…وقتی جفت ارز بیتی رو حمایت باشه یعنی باید نسبت به بیت بیشترافزایش پیدا کنن اگ جفت بیتی مقاومت باشه…در این صورت باید بیشتر از بیت اصلاح کنن…

1 لایک

چیز دیگه که باید بررسی کنی نمودار توتال3 به توتال…توتال 3 التکوینها به جز کوینهای با مارکت بالا…توتال کل ارز بازار…
این نسبت مثل یه کسره..توتال3 صورت توتال مخرج…وقتی این نسبت بیاد رو حمایت یعنی باید حمایت شه و افزایش پیدا کنه… یه کسر وقتی افزایش پیدا میکنه که صورتش افزایش پیدا کنه یا مخرجش کاهش!!!..مخرج که توتا هست اگ رینج بزنه و ثابت بمونه مثل همین یکی دو هفته…در این صورت توتال3 به توال وقتی رو حمایت باشه یعنی احتمالا قراره التکوینها پامپ کنن برای اطمینان بیتشر بهترین دلیلش همزمان با کاهش دامیننس بیت و دامیینس تتر باید باشه…
پس باید اینها رو دنبال کنی یعنی چرخه پولی رو…پول وارد میشه یا خارج اگ از بیت خارج شد به کجا ووو…

1 لایک