روند و سیگنال برای سونیک

اینجا پیامهاتون برای روند سیگنال سونیک بگذارید.
لطفا پیام تکراری نگذارید.

2 لایک‌کرده

دوست عزیز سونیک هنوز درگیر فاز انتقاله …
برای کل مارکت هم دنبال total3 others.d btc.d usdt.d باشید…

با اعلام نرخ تورم آمریکا ، شاهد افزایش قیمت طلا،
ریزش بیتکوین و بازارهای Cryptocurrency هستیم.
تا حالا دره قیمتی 0.44 دلار زده است.
دیدم اینست ، ممکنه چند روز دیگر اگر نرخ بهره بانکی را کم نکنند درجا بزند، ولی با کاهش نرخ بهره، افزایش قیمت بیتکوین را خواهیم داشت.

1 لایک

کف دو قلو در قاب زمانی 4 ساعته در SUSDT زده شد.

1 لایک

سونیک گرفتم و خداروشکر سود خوبی داد

توتال 3 به کف خورد…منم یه پله خریدم

اقا من بصورت پله ای 0.8200 , 0.7500 , 0.7100 , 0.6500 , 0.500 خرید دارم
از بالا سنگین خریدم
حقیقتا خسته‌م کرده بدجورم تو ضررم حدود 160 میلیون
یکی راهنماییم کنه لطفا

میانگین خریدت چنده ؟

میانگینشو دقیق نتونستم بدست بیارم ولی حدودا 0.720 سنت

علی گرامی، در خرید و میانگین کم کردن به روش مارتینگل، در افت به پله اول مقدار کم، و در افتهای به هر پله پایینتر مقدار را بیشتر میکنند. در پله اول افت بیشتر خریدن نسبت به پله های پایینتر جایز نیست، مگر اینگه علایم در تمام قابهای زمانی(TimeFrame) TradingView ، نشان از اشباع فروش باشد.

1 لایک

سلام جناب موحد عزیز
مشکلی دارم اگر امکانش باشه راهنمایی بفرمایید
در تبدیل فانتوم به سونیک در لپ تاپ با متامسک چه با فیلترشکن چه بدون اون هر کاری میکنم تعداد فانتوم های کیف بود نمیشن و هی میچرخن شبکه سونیک و فانتوم هم داخل کیف پول اد شدن.

تو سایت کوین مارکت کپ عضو شو هر وقت چیزی خریدی اونجا با قیمت و مقدار ثبت کن …میانگین خریدت و کلی نمودار و امار با گذشت زمان بهت نشون میده…

تا موقعی که نفروختی تو ضرر نیستی دوست عزیز چاره نداری باید صبر کنی تا اخر بهمن نشد باید تا اخر فروردین صبر کنی بازم نشد باید هولدر باشی

سلام آقای موحد عزیز.ممنون بابت معرفی این سایت. حتما منم در نظرات شرکت میکنم.سپاس.

امین گرامی، خود وبگاه سونیک کیف پول Rabby را معرفی کرده است. 12کلمه بازیابی Trust Wallet را در اون کیف بزنید، و سونیک یا فانتوم را مدیریت کنید، مشکل موجودی و قیمت به احتمال زیاد برطرف میشود.

خوش اومدی، اینجا یک ثانیه ای پیام دیده میشود.:green_heart:

1 لایک

سلام اقای موحد
من‌فانتوم رو با اپدیت سونیک تو تراست ولت انجام دادم و شبکه سونیک هم به تراست ولت اضافه کردم اما همچنان نه تعداد نه میزان دلاریشو نشونم نمیده

امیر محمد گرامی، متاسفانه اکنون تراست ولت پشتیبانی خوبی از سونیک ندارد، شما هم جستجوی وبی بزن، راهکارهایی برای دسترسی به موجودی سونیک یا فانتوم ارایه کردند، بهترین راه کلمات بازیابی تراست را در کیف رابی(Rabby) وارد کردن است.

**درود

جمعه 19 بهمن، ساعت 17 به وقت تهران ، آمار اشتغال آمریکا اعلام میشود، نوسان داریم.**

خیلی ممنونم ازتون پس تو اون کیف پول بیارم بالا به نظرتون جواب میده درسته؟