در تابستان و پاییز 1404 یک حرکت پارابولیکی رو به بالا داریم، شبیه بازی انفجار
یه بنده خدایی تو فانتوم بود چند سال پیش همیشه میگف این تا هر جا بره بالا باید حتما ناحیه 4..5 سنت رو مجدد ببینه…بهمین دلیل من همیشه این احتمال رو هم در نظر میگیم…و سعی میکنم ببینم الگوییی میتونم پیدا کنم برای ..4..5 سدنش یا نه!!!
این نسبت توتال 3 به توتاله…
این نسبت به ما میگه چه درصدی از سرمایه ورودی به بازار (توتال) وارد التکوینها (توتال3) میشه…اگ این نسبت صعودی باشه یا بیفته رو حمایت به معنای افزایش توتال 3 به توتاله …یعنی سرمایه بازار داره میره سمت توتال 3
جالب اینجاست دقیقا جایی افتاده رو حمایت که دامیننس بیت در حال پایین اومدنه و به نظر توانایی بالا ررفتن بیشتر رو نداره…ولی در کل الگوی توتال 3 به توتال صعودیه…
جناب روحی برای ما هفته ای چند بار از دامیننسها تحلیل میگذارد، و احتمال آغاز جهش آلتکوینها را در پایان 3 ماهه دوم میدهد. یعنی از 11 تیر.
مستر موحد حالا نظرت چیه؟
دادههای کلان اقتصادی آمریکا بهزودی روی چندین بلاکچین بزرگ مثل اتریوم (ETH)، آوالانچ (AVAX)، آربیتروم (ARB)، زدکیسینک (ZK)، اپتیمیزم (OP)، منتل (MNT)، سونیک (S)، بیس (BASE)، بوتانیکس و لینیا در دسترس خواهد بود.
یلام مهرداد جان، چاپ کاغذی میدهید؟
فونت «نازنین» خوبه. آزمایشش کن.
سلام مهرداد جان
سلام قبلی اشتباه تایپ شد.
خیلی عالی دسته بندی کردید.
دادههای تورمی PCE آمریکا منتشر شد
رشد سالانه و ماهانه Core PCE مطابق انتظار بود (2.9%) و تورم اصلی کنترل شده باقی مانده است.
این عدد فشار فوری برای تغییر نرخ بهره ایجاد نمیکند، بنابراین بازار کریپتو با آرامش نسبی حرکت خواهد کرد.
![]()
نه چاپ کاغذی ؟! نه !!!
کتاب الکترونیک…
آقا مهرداد تا ۲۲ سنتم رسید و فعلا پولبک زده بنظرتون تا دو سه ماه آینده روندش تغییری میکنه یا همچنان به ریزش و رسیدن به کف های پایین تر ادامه میده؟