درود استاد وقت بخیر بنده 2500 میلیارد و پونصد داشتم دود شد متاسفانه
الان 5 میلیون تومن دادم شیبا و دوج و بیبی گراف ، ایکس امپایر ،پپه ، Artech ، لطفاً میتونی کمکم کنی فکرم کار نمیکنه و زندگی در شرف از هم پاشیدگی بعد 51 سال ممنونم
با این 5 میلیون خریدنت مشخصه چرا اون 2.5 میلیارد رو از دست دادی !!!
همینم بکش بیرون ببر گوشت و مرغ بخر واسه خونواده ات
خیلی متأسفم که این شرایط سخت رو تجربه میکنی. بازار کریپتو ذاتاً پرریسکه و نوسانات شدیدی داره، ولی مهمترین چیز اینه که توی این شرایط آرامش خودت رو حفظ کنی.
اولین قدم: یکم از بازار فاصله بگیر و روی سلامت روحی و جسمی خودت تمرکز کن. تصمیمگیریهای احساسی توی این موقعیت فقط میتونه شرایط رو سختتر کنه.
دومین قدم: سرمایهای که باقی مونده رو عجولانه درگیر نکن. شاید بهترین کار این باشه که استراتژی رو عوض کنی و از سرمایههای کوچیکتر با دید بلندمدت استفاده کنی.
سومین قدم: اگه امکانش هست، با یه مشاور مالی یا کسی که تجربه بیشتری داره صحبت کن. گاهی اوقات یه دیدگاه بیرونی میتونه مسیر بهتری رو نشون بده.
بدون که بازار همیشه فرصتهای جدیدی میده، ولی شرط استفاده از اونها اینه که منطقی و با برنامه عمل کنیم. قوی باش، روزهای بهتر میان!
مشکل این دوستمون عدم دانش کافی و طمع بی مورد بوده !!!
من نمیدونم 2.5 میلیارد رو چه جور ضرر کرده …اگ فیوچرز بوده که خودش نشون دهنده طمع بی مورد بوده که این حجم رو ریخته تو فیوچرز!!!
اگر هم اسپات بوده احتمالا ریخته تو میم کوینه ک اینم ناشی از طمع بی مورده …چون شنیده فلان ارز پامپ داشته اومده مثلا با 2.5 میلیارد یه شب بار خودشو ببنده ک خب اون ور قضیه رو ندیده ک ارزی که چند صد درصد پامپ میشه تو اصلاح بازار بیشترین پتانسیل ریزش رو داره…
2.5 میلیارد رو 1 اش رو باید می ریخت تو بیت 1 دیگه اش رو تو 10 ارز تو حوزه های مختلف و 0.5 میلیارد باقی رو تتر نگه می داشت …
حتی اگ ضرر هم میکرد اینقدر سنگین نبود…
این اقا طمع کرده …
ممدرضا گلزار قشنگ میگه :
تو خراب کردی همه چیزو خودت
سلام دوست خوب امکان داره من هم بتونم کمکت کنم خیلی ناراحت شدم
منم داداش ضرر زیاد کردم نه به اندازه. اندازه خودم 400میلیون رهن خانه گذاشتم 250میلیونم نقدی داشتم یکم شو تواهرم بالا ازدست دادن کل سرمایه شده 141میلیون فدای سرت انق هرس خوردم نزدیک بود خودم ازبین.برم خدا بزرگه انشاالله بازار برمیگرده همه خوشحال از این بازار خارج میشیم به فکر سلامتی خودت باش پول پیدا میشه کی به کی میگه
دوست خوبم تریدر موفق فقط با اهرم پایین ترید میکنه ۲و ۵
اگر حرفه ای باشی و بخوای جایی برای شغل ترید استخدام بشی اگر بدوند که اهرم سنگین زدی اصلا سمت شما نمیان
اگر دوست داری بیا داخل گروه که همینجا هستیم داخل پیام
سه تحلیل گر که بیشتر باهم همکاری کنیم پول شما رو هم از دهن اون نهنگه در میاریم
درود سپاس از توجه و راهنمایی شما حتماً دوست عزیز
سلام نگران نباشید من دیدم پیام شما رو پیگیر این بودم پیدا کنید ما رو و راه کاری برای شما پیدارکنیم
سلام. هیچ وقت نباید بیشتر از حدی که میتونی از دست بدی رو ببری توی هیچ بازاری. حالا که انجام دادی رفته. نمیدونم منظورت از ۲۵۰۰ میلیارد و پونصد چقدره. فکر کنم اشتباه نوشتی اصلا… منظورت ۲ میلیارد و پونصد بود؟؟ دوست من اول یکم اعداد ارقام رو یاد بگیر اشتباه نکن