بازار مالی و رفتار سرمایه‌گذاران

دیگه وقتش رسیده یک بار برای همیشه بفهمی بازارهای مالی چطور کار می‌کنن.

قبل از هرچیزی یه سوال خیلی ساده دارم؛ چرا همیشه همون‌هایی که آخر صف خرید می‌کنن، توی سقوط بازار گیر می‌افتن؟ یا چرا اونایی که با دیدن اصلاح می‌ترسن، همیشه سرمایه‌شون رو نابود می‌کنن؟

دلیلش سادست ؛ چون نمیدونن چرا خرید کردن ؛ چون فکرمیکنن بازار قراره همیشه بره بالا چون وقتی افت میکنه استراتژی ندارن و سریع بازی رو میبازن.

بیت کوین الان یه مدتیه بین ۹۳k تا ۹۶k گیرکرده . بازار به ظاهر آرومه ولی هرکی اینو یه نشونه از پایان بازی بدونه ، داره اشتباه بزرگی میکنه.

آلت کوین ها دارن یه بازی کثیف میکنن ؛ بعضیا پامپ شدن ، ولی یه عده دیگه هنوز نترکیدن. همین الان خیلیا منتظرن که روی اینا موج سواری کنن.

ولی چیزیکه مشخصه اینکه همون هایی که این هفته می‌گفتن بیت کوین دیگه تمومه هفته بعد برای خرید صف میبندن.

این اصلاحا همون چیزیه که همیشه قبل از پروازهای سنگین میاد.:folded_hands::folded_hands:

این مطالبی که نوشتید برای یک شخص دیگر هستش و شما فقط اومدید کپی ،PAST کردین.لطفا شهامت این راداشته باشید و بنوسید از کجا مطالب کپی کردین.وگرنه تو اصلا بت میاد از این حرفا تو از اونایی که تو سفق می خرن بعد از ترس تو کف میفروشن

آقای تحلیلگر :joy::joy:

در مورد این مطلب که برای آقای مثلا تحلیلگره یه نکته بگم…ایشون قبلا تا آخر سال اتریم 6500 دلاری سیگنال کرده بود الان اومده میگه تا آخر سال نهایت سه هزار میشه…هر دو اتفاق بیوفته متن ریپلای میکنه میگه از زمان جلوتریم…و خیلی انتقادات دیگه بر ایشون وارده که الان فرصتش نیست…خلاصه اینو گفتم که تو ذهنتون ازش بت نسازید..:bouquet:

گفت تا آخر برج ۱۲ اتریو میشه ۶۰۰۰ دلار تا ۶۵۰۰ دلار…
حالا تا آخر برج ۱۲ می‌بینیم اتریوم چقدر میشه!!!

آیا آقای تحلیگر ، خداست ؟!

احترام بزار
من ریپل ۳۵ هزاری دارم بدبخت …
تو چی داری؟؟؟؟

خدا نیست…
حداقل هر چی میگه نمیدونم چرا درست از آب در میاد
:wink::wink::wink::grin::grin::grin::grin:

خوبه میبینی بازار را :fu::fu::fu::fu::fu::fu:

بلهههه…آقای تحلیلگر…بخند…فعلن هر چی که داره میگه درست از آب در میاد