مهرداد توی اون گروه فقط جنس تجربه تو اعلام کن قرار نیست سیگنال داده بشه ارز مورد نظر و برررسی کردی یا تجربه ای از قبل ازش داشتی اعلام میکنی
و الان بیشترین زحمت با خود رحیم @uvkxfyz که ماهم گوشه ای از کارو داشته باشیم اینقد مهربونه
بچه ها ی معرفی کوچیک چند سالتونه و اهل کدوم شهرید هم اینجا داشته باشیم
من ۴سال داخل این بازارم ۳ سال داخل این کانال بودم ولی هیچی نگفتم
تحلیل هارو دیدم ضرر زیان دوستام دیدم
تصمیم گرفتم جدی کار کنم
۳سال پای مارکت بودم صبح تا شب شب تا صبح
تا همین چند وقت پیش مسئول ای تی یه شرکت تو بر بیابون بودم ولی الان به دلیل مسایل شخصی موقتا کار نمیکنم…
یادم نمیاد دقیقا کی وارد شدم ولی فک کنم 5 …6 سالی اینا باشه!!! مبنای ورودم هم یادگیری مفاهیم بلاک چین و بعدها برنامه نویسی قراردادهای هوشمند بوده اما متاسفانه فاصله گرفتم ازش چون معتاد ترید شدم که بسیار خطرناکه !!!
اینترنت منبع اموزش، گذشت زمان و تجربه کردن بهترین استاد… چون برنامه نویسی کمی بلدیم هر استراتژی تو یوتیوب میبینم برنامه نویسی میکنم بک تست میگیرم…
…
الان دیگه تو اسپات ضرر نمیکنم ولی فیوچرز چرا …اسپات رو هر چند ماه یه بار وارد میشم بعد که رفت تو اوج میرم تو فیوچرز…طبق امار ، حدود 30درصد معاملاتم تو فیوچرز با ضرر تموم میشه!!! سبک مبک هم نمیدونم چیه !!! چون در هم یادگرفتم رو سبک خاصی تمرکز ندارم بعضی موقع ها همین جور چارت رو نگاه میکنم میپرم توش!!!
ولی کم کم از ترید خسته شدم خدا رو شکر فعلا مشکل مالی ندارم وقت ازاد هم دارم و میخوام بخشهای مختلف این فناوری رو وارد شم…
چند وقت پیش به صورت موقت یه نود بیتکوین راه انداختم جهت یادگیری…الانم به دلیل ازاد شدن از شرکت و وقت بیشتر ، در حال بازگشت به هدفی که به اون دلیل وارد این بازار شدم هست، اونم برنامه نویسی قراردادهای هوشمند…
در حال طراحی یه بازی ام که قرار رو ترون عرضه بشه…
…
ولی شرمنده بازم میگم تحلیل مسئولیت و عواقب داره محض اطلاع من اینقدر رو این حق الناس حساسم و میترسم که همین دیروز صبح در حال مطالعه در مورد شب اول قبر و این مسایل بودم… و با عرض پوزش تو این زمینه نمیتونم مسئولیت گردن بگیرم…ولی اگ مطالبی به درد بخور داشتم مینویسم
من با شما کار زیاد دارم
فقط سوال دوستان اگر میتونی فندامتال جواب بدی برو جلو
منو یه ایران خیلی کار داریم من اعصاب اخبار ندارم داخل مارکت گپ اطلاعات ارز دربیارید بیزحمت تحلیل نقطه ورود خروج با من
درود به همه گرامیان
۶/۵ سال است در بازار Cryptocurrency هستم. زمان بیتکوین 3200 دلاری وارد شدم. و 5 سال آخر به شدت به دنبال یادگیری Fundamental و Technical و روانشناسی بازار و نهنگها هستم. در تهران و مستاجرم هستم. 25 سال هست به برنامه نویسی تفننی میپردازم، و چند ربات برای معاملات خودم نوشتم، که البته وقتی در خوابم(یا خواب نیستم) بهتر از من معامله میکند، در ریزشها باعث زیان کمترم است، در افزایشها سود معقولی میگیرد، بهتر از من ورود و خروج میکند. حالا تحلیلتان از ارزهای بیتکوین و سونیک چیستو نقطه ورود و خروج کجاست؟
ارز سونیک(فانتوم پیشین) نوسانات زیاد دارد، و معمولا سقف تا کف در Rsi روزانه بسیار زیاد است. این چند روز هم Rsi روزانه 20 تا 36 را دارد.
سلام چشم این ارز داخل تحلیل ها داشتم ولی مجدد نگاه میکنم
چندتا سوال اگر دوست دارید جواب بدید
چه سبکی کار میکنید
یک نکته دوستان از من به شما مراقب با صرافی میدونه که شما با رباط معامله میکنی یک دفعه حسابتو میبنده وگرنه من دیوانه نبودم سه سال پای مارکت زندگی کنم یه رباط میگرفتم تمام این قوانین داخل صرافی اعلام نمیکنن دوست من بعد از به سود رسیدن میبندنت
میدونم ولی این رو گفتم بدونی که خود صرافی دنبال فرصت که شما رو بند کنه این رباط هم بهانه است سر به زنگا حساب شمارو بلوکه میکنه
اگرم تا الان انجام نداده دلیل های خواستی داشته مراقب باش
احتیاط شرط اول داخل ترید
منظورش استفاده از api هست…شما یه کلید خصوصی میگیری که مربوط به اکانت خودته و در واقع انگار تو اکانتت معامله میکنی !!! و بعد سیگنال رو از تریدینگ ویو میگیری …به زودی یه ربات برای بیت یونیکس مینویسم که سیگنال رو از طریق اکانت رایگان تریدینگ ویو بگیره!!! سمت تریدینگ یوو باید استراتژی پروگرام کنی که نقاط خرید و فروش رو بفرسته سمت ربات تا اون وارد معامله شه!!!
ربات رو میتونی جوری توسعه بدی وصل شه به یه کانال یا گروه تلگرامی و سیگنال تولیدی رو اونجا بفرسته که اعضا بر اساسش معامله کنن !!! یا به پنل پیامکی وصلش کنی و بر اساس دفترچه مخاطبی که تو پنل ثبت کردی سیگنالها رو پیامک کنه !!! همه این ها ساده است!!! اون چیزی که مهمه استرتژی برای پیدا کردن نقاط خرید و فروشه…
اقا داخل کانال های ارز ها میتونی بری نفر دعوت کنی بیان که من تحلیل بذارم بازدید کنده خوبه ولی کاربر کمی داخل گروه داریم
اگر پیامدمیذاری
یک کانال بذار بعد فردا کانال دیگه ببینیم تاثیر داره اگر نداشت میریم جلو