"تریدرها در شک و تردید، من در یقین و تحلیل "

با عرض سلام و ادب

. “بازار کریپتو جای آزمون‌وخطا نیست، جاییه که یا درست می‌بینی و برنده‌ای، یا اشتباه می‌کنی و حذف می‌شی… بیا و ببین چطور باید این بازی رو درست بازی کرد.”
تفاوت بین یک تریدر موفق و کسی که همیشه در ضرره، فقط یک چیزه: داشتن دید درست به مارکت.
تحلیل یعنی دیدن آینده قبل از اینکه بقیه متوجهش بشن… اگر می‌خوای یاد بگیری چطور باید مارکت رو خوند، اینجا جاییه که باید باشی.
بعضیا فقط دنبال سیگنال هستن، ولی اونی که می‌خواد توی این بازار زنده بمونه، باید یاد بگیره چطور تصمیم بگیره
هیچ‌چیز توی این بازار تصادفی نیست
این یه دعوت نیست، این یه فرصت برای تغییره. اگر همیشه دنبال جواب بودی، وقتشه که خودت جواب‌ها رو پیدا کنی
تو می‌تونی منتظر بمونی تا بقیه بهت بگن چی کار کنی، یا می‌تونی خودت اون کسی باشی که تصمیم می‌گیره…
وقتی بدون نقشه وارد بازار می‌شی، یعنی پذیرفتی که بازنده باشی
۳۴ تحلیل،۳۰ پیش‌بینی دقیق، و هرکدومشون مثل ساعتی که بدون ثانیه‌ای خطا زمان رو نشون می‌ده، به نقطه رسیدن.

وقتی بازار در سیاهی مطلق فرو رفته بود، من آینده رو از دل همون تاریکی بیرون کشیدم. وقتی همه فکر می‌کردن هیچ راهی باقی نمونده، من دقیقاً همون نقطه‌ای رو نشون دادم که روند برمی‌گرده.

حالا سؤال اینه: هنوزم فکر می‌کنی تحلیل اتفاقیه؟ یا وقتشه که با چشمای خودت ببینی چرا بعضی‌ها همیشه جلوتر از مارکت حرکت می‌کنن؟
" “بیاید کنار هم رشد کنیم! تحلیل‌های من رو ببینید و نظر بدید، چون موفقیت وقتی لذت‌بخشه که باهم باشیم. شاید من هم به نگاه و کمک شما نیاز داشته باشم… متأسفانه توی کشور ما کار گروهی رو جدی نگرفتیم، اما وقتشه که این مسیر رو تغییر بدیم!”
منتظر نظرات شما هستم چه مثبت و چه منفی
به امید موفقیت برای کل گروه

10 لایک‌کرده

رحیم جان من حرفاتو میپذیرم فقط ی چیزیو باید بگم یه چیزی رو همیشه یادت باشه، تو قطعیت کامل توی بازار وجود نداره، اگه بود، همه الآن میلیاردر بودن! همیشه یه درصدی از ریسک و ناشناخته‌ها هست، هنر یه تریدر موفق چیه ؟ اینه که توی احتمالات بازی کنه، نه قطعیت! و اینم بگم بازار کریپتو یه بازی ذهنیه، نباید توی غرور تحلیل گیر کنی، چون یه نهنگ با یه شدوعه کندل ، می‌تونه کل سناریوتو بریزه به هم!
در کل نظرم اینه ی جورایی
تحلیل + مدیریت ریسک + انعطاف = بقا توی مارکت

5 لایک‌کرده

سلام اسم شمارو نمیدونم من هم شمارو رصد می کنم واقعا از صمیم قلب دوست دارم و حرف شما رو بل جون دل میپذیرم
این نکاتی که شما فرمودید شاه کلید بازار هست قطع به یقین
اگر رعایت نشه که قافیه رو باختیم
ولی یه چیزی رو از من داشته باش این دنیا یه ساختار داره و همه طبق این ساختار در حال حرکتیم
خیلی دوست دارم بیشتر با شما اشنا شم
ولی متاسفانه داخل این اپیکشن نمیشه چت دوستان داشت امیدوارم حرفی که زدم درک کنی
اگر دوست داری از اینجا به بعد میتونیم دوستای خوبی باشیم شما هم ماشالله اطلاعات خوبی داری میتونیم کمک هم کنیم

4 لایک‌کرده

بزرگواری رحیم جان
بله کاملا حرفتو قبول دارم همه چی ساختار یافته است
منم مثل 80 درصد پسران سرزمینم اسمم ممده :grin:

4 لایک‌کرده

از اسمی که انتخاب کردی خیلی خوشم میاد

1 لایک

اقا محمد یک درخواست داشتم
امکان داره قبول کنی

قربونت رحیم جان
چه درخواستی ؟

میخوام یک کار گروهی انجام بدیدم یک بار دیگه هر کسی ارزی دوست داشت بگه نقطه زنی کنیم هستی تحلیل با من فاندامنتال و تکنیکال با شما دوتایی باهم هستی
همه استفاده کنن سوداشونو بیان زیر پیام ما بذارند

4 لایک‌کرده

متوجه نشدم دقیق
میشه بیشتر توضیح بدی رحیم جان

منظورم اینکه یک بار دیگه یه پیام بدیم
تحلیل از ما انتخاب ارز از شما
من تحلیل کنم نقطه های دقیق بزنم شما هم تکنیکالی و فاندامنتالی بررسی کنی دوست داری متن شو بذارم بزنم با همکارم من و شما
انجام بدیدم

2 لایک‌کرده

اره مشکلی نداره اسم ارز و دادن شما تجربه تون بیشتر تکنیکالی بررسیش کن من فاندامنتالی توضیحاتشو اضافه میکنم و باهم پیش میبریم
دوست خوبمون مهرداد هم به شدت تو این موضوع اکتیو هست @uwlmdvk و همیشه نظرات خوبی بهمون داده و تحلیل هاش و خیلی میپسندم

1 لایک

اتفاقا صبح یه متن براش فرستادم متاسفانه ارسال نشود

محمد جان به مهردادم بگو ببین میاد

اگر میاد من شروع کنم

شما استارتش رو بزن فعلا

1 لایک

اوکی متن حاظر کردم پسر ایم مهرداد از پویاست

سلام …دوست عزیز متن رو خوندم …
ولی من دانشم اونقدر بالا نیست…
مساله بعدی اینکه قبلا خودم گروه داشتم…و متاسفانه بعضی از سیگنالها غلط در اومد و باعث ضرر زیان شد …تقریبا سه چهار سال پیش …من نمیتونم اینجا مسئولیتی رو گردن بگیرم …به خصوص تو شرایط و اوضاع اقتصادی الان، و دیگران رو به این امیدوار کنم ک با تحلیل من به سود میرسه همین الانم نرخ وین ریت معاملات فیوچرز من 70 درصده حدودا …شرمنده چون قبلا گروه داشتم و میدونم گروه داشتن و سیگنال دادن یعنی چی و چه عذاب وجدانهایی ادم ممکنه گرفتارش شه ، درخواست رو رد میکنم…اکثر مطالبی ک من اینجا یا تو کامنتهای سایت میزارم بیشتر جنبه اموزشی داره تا تحلیل …حتی تریدینگ ویو هم تحلیل خیلی وقته نذاشتم…
بازم شرمنده که رد میکنم ، انشالله که شما دوستان موفق باشید…

4 لایک‌کرده

مهرداد جان تحلیل با من نگران هیچ چیز نباش دوم ما داخل کانال اعلام میکنیم سود زیان با خودشون
سوم تحلیل های من دیدی من اینو برادر وارانه میگم رد خور نداره
شما فقط همراهی کن
خواهشا همه مسئولیت با من

2 لایک‌کرده

من از حرف ها و گفتارت داخل کانال فهمیدم عالی هستی

2 لایک‌کرده

یک سوال داشتم

این عکس چطوری گذاشته داخل گروه