باسلام به همه دوستان عزیزم
بذارید برای دوستان و عاشقان تکنیکال یکم چارت بخونیم و از لحاظ تکنیکالی هم چارت کیک رو بررسی کنیم
تا دلشون حال بیاد
ببینید عزیزان
قیمت از آخرین بیس یا ساختار یا RS ی که ریخته محدوده(2.486و 5.476) هنوز نتونسته که این RS رو اینگلف کنه این ناحیه دومرتبه قیمت رو هولد کرده
و تمام سفارشات این کینک مصرف شده که مهمترین نقطش ناحیه سفارش داری بود که ما به MPL میشناسیمش محدوده
(5.144 و 5.476) و برداشت و کینک RS مارو کلیر کرد یعنی سفارش مهمی در محدوده RSی که گفتم دیگه وجود نداره
الان مقاومتی مهمی سر راه کیک نیست برای شکستن این RS مهم که حدودا قیمت داره یک سال باهش بازی میکنه
محدوده مقاومتی بعدی که
قیمت رو میتونه یکم نگه داره یک ایگنور کیوام هست محدوده (6.768 و 7.146)
هر بیس یا ساختار
دو ناحیه مهم مقاومتی داره یک ایگنور کیوام که در موقع ریزش نادیده گرفته میشه و یک لفت شولدر یا کیوام اریا
ناحیه بعدی یا همون لفت شولدرش کینکی تشکیل داده به LS KINK که نقطه سفارش دارش همون MPL ش میشه عدد (8.720 و 9.780)
ادامه تحلیلش بعدعبور ازین نقاط میگم براتون که از حوصله خارج نشه.
این جاهایی که عرض کردم سفارش دارن یعنی جاهای مهمی هستند
حالا میشه روی اینا فروخت به امید اصلاح : خیر
قیمت میتونه مثه قبل یک سال با این ناحیه ها ور بره و در گیرش باشه و میتونه هم با یک خبر همه اینا رو بشکونه و ایگنور کنه ودر جهت مخالف
ازش استفاده کنه
اینارو خدمتون عرض کردم که بدونید پروژه به نظر پایین بودن سطح لیکوییدتی یا پول
به راحتی میتونه پامپ و دامپ بشه
لذا نگاه کردن فقط صرف تکنیکال درست نیست و امکان فیل شدنش بسیار بالاست
پروژه کیک بسیار ارزشمند هست به لحاظ سودآوری و کارمزد و این رو بعد ها مارکت متوجه میشه و مارکت حول محور پروژه هایی این چنین میچرخه یعنی پروژه هایی که بازدهی داشته باشند
این جهش و حجمی که کیک داره میخوره به راحتی میتونه تا همون قیمتی که عرض کردم (6.768 و 7.146) بره
ارادتمند همه دوستان عزیز ( آتش )