سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

سلام جناب موحد دمتگرم دوست من :+1:t2:

2 لایک‌کرده

ببخشید این واقعیت داره یا خود اینم باز یه جور پشت پرده ای هست برای از بین بردن سرمایه های خرد ؟؟!!:thinking::thinking::thinking::thinking:

1 لایک

نمیدونم والا امیدوارم واقعیت نداشته باشه

2 لایک‌کرده

ممنون از اخبار شما ریپل داستان های بزرگی در سر دارد

3 لایک‌کرده

نگران نباشید حتما راه کار داریم تا دلتون بخواد

3 لایک‌کرده

دوستان تحلیل کل کوین هایی که گفتید زدم ولی نتونستم انتشار بدم امشب ارسال میکنم

1 لایک

تحلیل کوین alch

2 لایک‌کرده

تحلیل کوین Rez

3 لایک‌کرده

سلام شما میتونی فیوچرز بزنید

تحلیل کوین ada
این تحلیل یک بار 32در صد سود بدون اهرم زده
یک بارم 16 درصد بدون اهرم

2 لایک‌کرده

تحیلی sand

3 لایک‌کرده

سلام ممنونم آقا رحيم كه وقت گذاشتيد:pray::pray::pray:

1 لایک

سلام اگر شما تصاویر فیوچرز را در اینجا قرار دهید من هم عین همان را دقیقا اجرا میکنم :pray:

1 لایک

با درود و وقت بخیر و خسته نباشید خدمت سه عزیزی که در این گروه بدون چشم داشت سایر دوستان رو آموزش میدن و آگاه میکنن.بنده تازه میخوام وارد دنیای کریپتوکارنسی و فارکس بشم.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.اول اینکه یک صرافی خوب ایرانی و یک صرافی خوب خارجی که با کاربر ایرانی مشکل نداشته باشه و برحسب تجربه سیف باشه رو معرفی بفرمایید.مورد دوم هر توصیه ای که می‌تونه به رشد و آگاهی بنده و سایر دوستان کمک کنه رو بیان بفرمایید.سپاس از شما

1 لایک

آقا رحیم میشه یه توضیح بدید البته اگه امکانش هست وقتی این چارت رو میذارید به چه ترتیبی اعداد رو وارد کنم برای معامله فیوچرز

1 لایک

این بدرد اسپات میخوره …فیوچرز با اهرم 3 به بالا بزنی با نسبت 1.2.3 که رحیم میگه قبل از رسیدن به سطح سوم لیکویید میشی…

2 لایک‌کرده

برای محاسبات به این صورت عمل کن فرض کن سطح 1 وارد شدی اهرمت سه باشه لیکویدی میشه 22 سنت که تا اینجا خوبه زیر نقطه دومه…بعد وقتی رسید قیمت به 25 سنت، تو پله دوم رو وارد میشی با نسبت مبلغ ورودی 2 برابر اولی بعد میانگین ورودی که بگیری ورود میشه 28 و نقطه لیکوییدی 18 سنت ولی قبل از رسیدن به پله سوم 17 سنته تو لیکویید میشی…برای جلوگیری از این کار یا باید ورودی پله دومت بیش از دوبرابر پله اول باشه یا اهرمت کمتر از 3 باشه…

2 لایک‌کرده

خانوم کیانی این تحلیل ها وقتی میزنم spot
نباید فیوچرز وارد شوید

روش دیگه هم اینه که بزاری اون پوزیشن ها با ضرر بسته شن بالاخره از پوزیشن سوم اگ بازار برگرده چون حجم ورودی سرمایه از اون دوتا بیشتره ضرر اونا رو جبران میکنه …
مارتینگل رو گوگل کن

2 لایک‌کرده

این صرافی که شما همیخواستید ثبت نام کنید من همجوره هستم هر سوالی دارید بگید
این صرافی دمو داره برای اموزش خیلی عالیه

2 لایک‌کرده