سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

سلام بنده رحیم هستم و دو دوست تحلیل گر دیگه اقا محمد (کریتپو باز ) و اقا مهرداد
برای اینکه با خیال راحت همکاری کنیم به تحلیل ها و عمل کرد گروه نگاه کنید هم چیز
گویا و شفاف هست
شما ارز رو بگید، ما زیر و بمش رو بررسی می‌کنیم! اطلاعات طلایی از دل بازار بیرون می‌کشیم تا با تحلیل‌های دقیق، تصمیم‌های شما رو به سود تبدیل کنیم! به گروه ما بپیوندید و هوشمندانه سرمایه‌گذاری کنید!
ما فراتر از تحلیل، به دنبال سود حداکثری

در دنیای پیچیده‌ی بازارهای مالی، تصمیم‌گیری صحیح تفاوت میان موفقیت و شکست را رقم می‌زند. ما، یک تیم سه‌نفره با رویکردی تحلیلی و علمی، بر پایه‌ی ترکیب دو ستون اساسی بازار—تحلیل تکنیکال و فاندامنتال—بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی می‌کنیم.

چگونه عمل می‌کنیم؟

با تکیه بر تحلیل فاندامنتال، ارزش ذاتی دارایی‌ها را ارزیابی کرده و برترین گزینه‌ها را انتخاب می‌کنیم.
با استفاده از تحلیل تکنیکال، نقاط ورود و خروج بهینه را مشخص کرده تا در بهترین زمان ممکن وارد بازار شویم و در بیشترین بازدهی از آن خارج شویم.
استراتژی ما، شناسایی دقیق‌ترین نقطه‌ی شروع و هوشمندانه‌ترین نقطه‌ی پایان برای هر معامله است، تا بالاترین سود را کسب کنیم.
نکات اولیه برای شروع تحلیل و معامله

انتخاب ارز: هر فرد چند ارز مدنظر خود را انتخاب کرده و نام آن‌ها را ارسال کند. این مرحله برای بررسی اولیه و غربال‌گری بهترین گزینه‌ها ضروری است.

اُردرگذاری زودهنگام: اگر نیاز به تحلیل زود بازده هستید اعلام کنید تا زمان انتشار یا شروع تحلیل را در ساعت مشخصی تعیین کنیم تا زمان رو از دست ندهید و به وقت وارد شوید

تحلیل و زمان‌بندی: تحلیل‌های دقیق در تایم مشخص ارائه خواهد شد. لطفاً تا انتشار تحلیل‌ها صبر کنید تا از ورود و خروج نادرست و متضرر شدن جلوگیری شود.

با برنامه‌ریزی و هماهنگی، ریسک را مدیریت کرده و بیشترین سود را کسب کنیم.
قوانین گروه شامل :
قبل از اقدام، سوالات خود را بپرسید!

اگر ابهامی دارید یا نیاز به توضیح بیشتر درباره‌ی تحلیل‌ها، نقاط ورود و خروج، یا استراتژی معامله دارید، همین حالا سوال کنید.

اطمینان از درک کامل شرایط بازار
کاهش ریسک و افزایش دقت در تصمیم‌گیری
استفاده از بهترین فرصت‌های معاملاتی

با آگاهی کامل وارد معامله شوید تا بیشترین سود را کسب کنید!
قانون مهم توجه توجه:
“هیچ‌وقت با تمام سرمایه‌ات وارد نشو! فقط ۱۰ درصد از کل سرمایه‌ات رو حق خرید دارید. اگر از این قانون سرپیچی کنی، ممکنه بهای سنگینی پرداخت کنی که دیگه جبران‌ناپذیره!”
این یک قانون برای تریدر موفق هست
"اگر در سود هستی ولی به TP نرسیدی، دیگه ادامه نده! همین که سود کردی باید قانع بشی. طمع یعنی نابودی، و ممکنه همه چیز رو از دست بدی!
"“و بعد از بسته شدن معامله، حسرت نخور که قیمت بالا رفت یا پایین اومد. اون لحظه‌ای که سود کردی، بهترین تصمیم رو گرفتی. طمع باعث میشه همه چیز رو از دست بدی!”
“خواهشاً فعلاً وارد فیوچرز نشید! زمانی که راهکار درست رو بهتون گفتم، اون‌وقت تصمیم بگیرید. تا اون موقع بهتره که از ریسک‌های بی‌دلیل دوری کنید.”
منتظر شما هستیم

14 لایک‌کرده

سلام
نظرتون درباره Ondo چیه ؟

2 لایک‌کرده

سلام خوش امدی به این گروه من راجب خوب بودن یا نبودن نظری ندارم این قسمت در تخصص اقا مهرداد و اقا محمد
ولی به صورت کلی از این ارز حرف های خوب زیاد شنیدم شکار کردن این ارز خیلی سخته ولی میشه شکارش کرد شما دنبال سود باشی میتونی فقط روی چند ارز بازی کنی الکی وقتتو دنبال ارزهای دیگه که با هر خبری تکون میخورن
نکنید ولی باز اگر دوست داشتید این ارز دستور بده تحلیل شروع کنیم

5 لایک‌کرده

چشم❤️
اگر امکانش هست تحلیلش کنین

1 لایک

حتما فقط بزرگوار یه سوال شما چقدر تسلت به این بازار داری

1 لایک

متوسط هم سود کردم و هم ضرر

1 لایک

فیوچرز هم وارد هستی
شرمنده آموزشی هم دیدی بابت این بازار

1 لایک

نه فیوچرز کار نمیکنم
بله

1 لایک

اگر دوست داشتی جواب بده اسم استاد و
اسم اموزشی که دیدی منظورم سبکی که دیدی
ممنون از شما
خیلی دوست دارم بدون اهل کدوم شهر هستی

1 لایک

من از تو یوتیوب آموزش دیدم، مشهد

1 لایک

چه سبکی یاد گرفتی
مشهدی که هستی خیلی عالی

تحلیلی، از طریق تجربه، از طریق استراتژی‌های الگوریتمی و ،اشتباهات و مدیریت ریسک

1 لایک

خوبه که توی کامیونیتی ارز دیجیتال شاهد تشکیل همیچن گروه هایی هستیم امیدوارم موفق باشید

2 لایک‌کرده

خوبه انشالله بتونیم باهم توی این گروه تا اخر باشیم چشم تحلیل داخل گروه میذارم فقط خواهشا قوانین مارو بخون اینا برای یک خرید و فروش ارز باید رعایت بشه سپاس از وجود شما که مارو قابل دونستی

2 لایک‌کرده

وضعیت بیت کوین جالبه برای من الان شما چطور؟

1 لایک

خیلی هم عالی
نظر شما در مورد ارزهای کاردانو با توجه به ریزش اخیرش، سونیک و تغییر نامش از فانتوم و همچنین ارزهای مبتنی بر تون چیه و خود تون

1 لایک

نظرتون راجع به EOS چیه؟

1 لایک

سلام داخل تحلیل نشانی از صعود دیده نمیشه به ناحیه داره برخورد میکنه کرده داخل تحلیل من که واکنش نشون داده نزول
ولی فردا تایم بیشتری میذارم براش امروزم فکر کنم خبری هست که نشون بده کدوم طرفی حرکت میکنه
در کل نقشه راه بیت کوین داخل تحلیل گذاشتم

دوستان ممنون که داخل گروه هستید
اگر دوست دارید اسم استان خودتون هم بگید ممنون میشم
نظرم برای کاردانو مثبت ارز خوبی هست از بدو ورود به بازار داخل کیف پول داشتمش و تحلیل زیاد ازش زدم اخرین تحلیلم چند روز پیش بود که کلی سود داد هم نقطه ورود دادم هم نقطه خروج به هردو اثابت کرد

تحلیل ارز سونیک هم داخل تحلیل ها گذاشتم