سلام خانوم کیانی ارز ریپل منظورتون هست
بله دیشب میخواستم بخرم صبر کردم
بنده در خدمت هستم بفرمایید
مبلغ ۵۰ تا دارم میخوام ریپل بخرم الان وقتشه؟ بعد دو ماه بفروشم، میخوام سرمایه اصافه بشه نه کمتر
چشم نگاه میکنم الان تحلیل میزنم
چشمتون روشن،لطف میکنید
فعلا رشد آنچنانی نداشته حدود ۲۰ سنت در ۲ دلار فعلا رشد قابل توجهی نیست
رحیم جان ریپل را چگونه ارزیابی می کنید؟ تحلیل این ارز با توجه به کنار گذاشتن پرونده حقوقی چگونه است؟ قطعا ارز یابی قبلی کم لم یکن تلقی می شود
ساعت 11،یه خبر مهم هست بعد از اخبار تحلیل میذارم
من حالم زیاد خوب نیست با مسکن قوی آروم می گیرم به هر حال تشکر می کنم، اگر بیدار بودم می بینم و حتما استفاده می کنم
ارزوی سلامتی برای شما دارم
انشالله زودتر بهبود پیدا کنید
ممنونم رحیم جان ان شاءالله شما و هچکس دیگری درگیر بیمارستان عمل جراحی نشوند، همیشه تندرست و سلامت باشید، فدایی داری
دوستان در ایام عید من قعالیت بیشتری دارم حتما داخل گروه باشید
نرخ بهره بانکی آمریکا 4.5 درصد، بدون تغيير اعلام شد:backhand_index_pointing_right:
برادر جان، بلا بدور باشد، به جای مُسکن ، میتوانید به اندازه دو لوبیا، در هر وعده غذایی ، «زردچوبه» را به آب یا غذایتان اضافه کنید. زرد چوبه ، 3 برابر قویتر از ژلوفن است، و مینرال و ویتامین A هم دارد.
سلام آقا رحیم ada و sol وeth را هم تحلیل میدی?
سلام یه سوال داشتم .الان نقطه خوبیه برای خرید ریپل یا منتظر اصلاح باشم بعد بخرم؟
سلام الان نه به نظر من چند رپز پیش قبل از صعودش خؤب الان این تحلیل بالا مخصوص فیوچرز هست
سلام، عزیز جان دورت بگردم بنده عمل جراحی داشتم که ادویه جات دردم را صد برابر خواهد کرد خدا نصیب و قسمت هیچ بنی بشری نکند، ممنون فدایی داری خیلی مخلصیم